Leapsa: Bloggeri in care am incredere absoluta

Posted by

incredere Ai avea incredere atat de mare intr-un blog incat sa setezi ca articolele publicate pe acel blog sa fie promovate in mod automat pe contul tau de twitter sau de facebook? Daca da, spune trei bloguri in care ai atata incredere si stii ca nu vor publica niciodata ceva gresit.

Si ca sa nu existe discutii, eu deja fac asta cu acceptul proprietarilor respectivelor bloguri, asa ca o sa pun lista mea de astfel de bloguri care stiu ca nu mi-ar putea leza imaginea datorita faptului ca articolele lor sunt promovate automat de contul meu de twitter:

Primul cu care am inceput e devhell.ro, dupa care a urmat obisnuit.eu, cateva luni mai tarziu refresh.ro si din aceasta seara blogulspada.ro si andreirosca.ro .

Bineinteles ca as putea adauga pe lista manafu.ro, bobbyvoicu.ro si alti cativa, doar ca nu mi-am batut capul prea tare cu asta si nu am stat sa le dau un mail sa le cer acceptul pentru a face asta.

Si daca tot e sa aleg sa dau leapsa mai departe, haideti sa o dam chiar celor in care avem asa multa incredere. Nu e obligatoriu sa o preia toti, e indeajuns daca o preiau 3 dintre ei, mai ales ca nu ma astept sa vad lepse pe blogurile de companie.

P.S. In planul meu editorial apropiat, exista un program de capa si spada cu Andrei si Monica, prin care sa facem schimb de idei, provocari noi si alte nebunii care imi trec mie prin cap. Un fel de stress coaching, in sensul ca o sa ii tot stresez cu ideile si provocarile mele. Am mai avut o mica joaca in urma cu cateva luni, cand tot le aruncam cate o leapsa dar acum urmeaza o adevarata lupta (de idei). Putem sa o promovam si pe twitter pe hashtag #TeBateHaotik.

7 comments

  1. Uite ca nu m-am gandit vreodata sa fac o asemenea lista, dar ar fi ceva bloguri care imi plac si dau share 😀

  2. Hai sa fim sinceri, nu cred ca exista asemenea incredere. Nu ai cum sa fii de acord cu tot ceea ce scriu. Daca din 10 de articole esti de acord cu ceea ce a scris, e ok, dar din 50 … atunci inseamna ca nu avem coloana sau nu vrem sa-l jignim ? De fapt nici nu ar trbui sa ne simtim jigniti ca doar fiecare isi spune parerea nu ?

  3. Mai citeste o data articolul si poate intelegi ce am vrut sa zic. Nu am zis nici ca sunt 100% de acord cu ce scriu ei am zis doar ca am incredere ca nu vor scrie pe blog articole prin care sa isi lezeze imaginea lor si implicit pe a mea dand automat pe twitter articolul respectiv.

    E vorba de oameni care vor scrie intodeauna profesional articolele si de la care nu ma voi trezii ca ataca o copanie, de exemplu Samsung. Ar da tare prost sa dau pe twitter un articol in care se zice ceva rau de vreun produs Samsung, nu?

    Despre asta e vorba, in rest nu trebuie sa fiu de acord cu articolele lor intodeauna, stiu ca le scriu bine si cu profesionalism si chir daca e doar parerea lor, care poate fi diferita de a mea, nu vor ataca o persoana, o comanie, nu vor injura pe blog si asa mai departe.

  4. Deci daca cineva ar gasi o maniera amuzanta in care sa povesteasca despre cum mi-am uitat telefonul cu touchscreen in buzunarul mulat cu cheile si ce am patit dupa, nu ti-ar placea articolul si ti-ar spulbera intreaga incredere in el. Stiam eu ca nu razi de telefonul altora.
    Exista o regula cu privire la leapsa? Sau poate participa oricine?

Comments are closed.