Magic Mike XXL (2015)

Posted by

Daca esti fata, merita sa vezi acest film si sunt sigur ca o sa iti placa. Daca esti baiat, s-ar putea sa ti se para plictisitoare prima parte a lui, dar ce nu facem noi ca sa ne facem prietenele sau sotiile fericite… Sau, mai bine, trimite-o la film cu o alta prietena! Eu l-am vazut aseara la Grand Cinema Baneasa si mi-a placut.

Asteptarile mele de la Magic Mike XXL erau setate putin mai sus, ma asteptam la ceva de genul Step Up All In, dar din pacate momentele de dans au fost mai putine in film decat ma asteptam si mai cu tenta sexuala. Chiar si asa, mi-a placut modul in care „americanii” reusesc sa prezinte un spectacol, chiar si de striptease, fara sa fie vulgari. Acum si vulgaritatea asta e relativa, e un film despre stripperi si nu despre biserica.

Nota nu prea mare de pe imdb.com este potrivita (6,3) si e in concordanta cu nota pe care as dau-o eu acestui film; cu toate acestea, fetelor, nu-l ratati, ca merita. L-as recomanda inaintea celor 50 de umbre ale lui Grey, dar din pacate nu l-am vazut, asa ca e greu sa spun ca asta ar putea fi o alegere mai inteleapta, vorbind in necunostinta de cauza. Oricum, sunt 2 genuri diferite, nu prea se pot compara, dar eu parca mai repede l-as recomada pe Magic Mike.

In plus, daca ai urmarit serialul White Collar, sigur vrei sa il revezi pe Neal, desi parca nu i se potriveste rolul acesta, Neal fiind si unul din motivele pentru care ma vedeti pe mine uneori purtand palarie. De asemenea, „Mike”, personajul principal a filmului, a jucat si in „Step Up (2006)”.

Trailer Magic Mike XXL

One comment

  1. Este un film destul de reusit, chiar daca pentru baieti ar putea fi plictisitor este ok ca poveste de viata, ai ce invata, succesul nu inseamna intotdeauna fericire.

Comments are closed.