Step Up: All In (2014)

Posted by

Ma gandeam inainte de film ca o sa imi placa doar mie, ca-s eu mai ciudat si imi place dansul; sunt si fan al emisiunii Romanii au talent, dar urmaresc si din cand in cand pe YouTube So You Think You Can Dance. Eram putin mirat de faptul ca e 3D, gandindu-ma ca in general ma duc la un film 3D cand e vorba de genul SF, filme care au in ele tot felul de efecte speciale. Nu ma gandeam ca ar putea fi ceva interesant intr-un film 3D cu dansatori.

Dar filmul este superb si chiar il recomand in varinta 3D. Iar spectacolul pe care il ofera dansatorii este wow… iar faptul ca se vede in 3D il face sa fie si mai wow.

In plus, prezentatoarea de la Vortex (Izabela Miko) arata intr-un mare fel… de te baga in boala (as fi zis eu mai multe, dar e bine sa ma autocenzurez). Am zis ca e meritul celor de la machiaj si ca totul era perfect, buzele, ochii…; dar, dupa ce m-am uitat putin pe profilul ei de pe IMDB, imi dau seama ca nu e intru totul meritul celor de la machiaj.

Filmul merita vazut, mi-a placut si mie, i-a placut si Danutei, desi nu se astepta sa ii placa. Iar daca vreti sa vedeti si mai mult decat atat, puteti cauta pe YouTube, ii gasiti pe o parte din ei dansand si in viata reala. Pe cativa dintre ei i-am vazut in auditiile de la So You Think You Can Dance.

Va las un clip cu alti asemenea dansatori, care sunt sigur ca o sa va placa:

2 comments

Comments are closed.