De maine imi mut biroul in Grecia

Posted by

Stiti cu totii cat de mult imi place sa calatoresc si ca unul din motivele pentru care prefer sa ma ocup de afaceri online este acela ca pot sa ma ocup de ele oriunde m-as afla. Asa ca, timp de o saptamana, o sa lucrez direct de pe plaja. Am deja o locatie foarte faina in Thassos, cu bauturi reci, umbra si conexiune la internet si unde as sta toata vara. Bineinteles ca o sa am program redus de lucru, ca sa am timp si de balaceala, dar in principiu sunt online si cu chef de treaba.

Pe langa treburile zilnice, o sa incerc sa citesc mai mult. Mi-am dat seama ca a trecut o saptamana de cand am pornit pe acest nou drum si ca in programul meu nu a intrat si sectiunea de citit carti. Asa cum de la 7:30 la 9 seara, am program de sport, cumva trebuie sa gasesc un moment al zilei pe care sa il dedic cititului, macar cateva ore pe saptamana.

Daca inspiratia o cere, o sa mai adaug cateva randuri la proiectele mele (carti), desi nu as vrea sa-mi propun prea multe ca stiti cum e, mare, soare, bere rece… Oricum, va tin la curent cu ce fac pe acolo, ca am de gand sa mai fac niste video-uri faine cu GoPro-ul.

P.S. Chiar daca nu ma uit la televizor, au avut deja grija toate rudele sa ma sune si sa imi explice ce „mare panica” este in Grecia si ca ar fi bine sa nu ma duc. Viva larevolution si drum bun, atat am de zis. 🙂

2 comments

  1. salut. unde stai in grecia? caut si eu cazare si nu prea gasesc ceva ok

Comments are closed.