Merg la Zilele Biz

Posted by

Desi lipsa timpului ma face sa tai multe evenimente faine de pe lista mea de prioritati, exista cateva evenimente pe care nu vreau sa le ratez, iar Zilele Biz este unul dintre acestea. Asa ca m-am hotarat ca anul acesta sa fac tot posibilul si sa ajung macar la sesiunile din prima zi a evenimentului, cea dedicata Antreprenoriatului.

Tematica editiei de anul acesta este una provocatoare si care te pune pe ganduri: „I shouldn’t be alive!„. Este o editie dedicata celor care nu doar ca au supravietuit, dar au si reusit in afaceri, si asta in ciuda tuturor piedicilor. Nu stiu daca pot sa ma numar printre ei cand vorbim despre succes (aici fiecare il masoara dupa propriul sistem de valori), dar cu siguranta pot spune ca ma numar printre supravietuitori, mai ales ca firma mea implineste si ea in curand (in mai putin de 2 luni) 14 ani de existenta. Si intr-adevar, si pentru mine ramane un mare mister modul in care am reusit sa o tin in picioare in primii 10 ani.

Tot ce trebuie sa stiti despre eveniment gasiti pe link-ul de mai sus. Puteti sa achizitionati pachetul complet de cinci zile sau sa platiti doar pentru accesul la zilele care va intereseaza. De asemenea, daca achitati pana la data de 1 noiembrie, puteti beneficia de o oferta speciala: platesti doua locuri si il obtii pe cel de-al treilea gratuit.

De ce ma duc la Zilele Biz?

Pe scurt, ma duc pentru ca am de invatat multe de la oamenii care participa la acest eveniment, atat ca speakeri, cat si ca simpli participanti. De asemenea, pentru ca ma inspira acest eveniment si mai ales pentru ca una din cele mai bune lectii de antreprenoriat am primit-o in urma cu 5 ani de la Marta chiar la acest eveniment, am povestit la HUB/23 despre ea, dar sincer la momentul acela nu stiam ca la Zilele Biz a fost intamplarea respectiva. Nu am sa o povestesc pe blog, e una din lectiile de viata pe care le pastrez pentru mine si pe care uneori le impart cu multa grija in cercurile de apropiati.

In al doilea rand, ma duc pentru ca vreau sa stiu mai multe despre cum gandesc alti antreprenori, despre ce probleme au si mai ales despre cum au trecut peste ele. Pentru ca trec printr-o perioada de impas si simt nevoia sa stau de vorba cu altii care au pasit si ei inaintea mea pe acest drum.

Temele zilei de luni sunt foarte incitante si dintre ele am sa mentionez cateva: „Cum gandeste un antreprenor„, „Rolul instinctului in business„, „Cu cine se sfatuieste un antreprenor?„, „Cand apelezi la un consultant?„. Sunt teme despre care clar vreau sa stiu mai multe si, eventual, sa gasesc raspunsuri la propriile provocari.

vino-la-zilele-biz-dragosschiopu-ro