Multi Draft in WordPress

Posted by

blog onlineCaut un plugin pentru wordpress care sa imi permita setarea a 2-3 tipuri de articole in draft la blog. Am o groaza de idei pe care le pun in draft, de acolo de multe ori ajung in trash, ca ma incurca in treburile curente si pe acolo raman uitate, asa ca mi-ar fi foarte util sa am mai multe tipuri de draft la blog unde sa imi tin ideile pe categorii, ceva de genul:

Draft: Neterminate
Draft: Idei
Draft: In pending
Darft: Terminate (la care sa ma gandesc doar cand le stabilesc data publicarii), aici folosesc functia Schedule.
Draft: Altele

De asemenea, folosesc in momentul de fata un life cicle cam aiurea, de genul Draft -> Pending -> Draft, dar trebuie sa tin minte articolele pe care le-am pus in pending si au ajuns inapoi in draft.

Nu ma intereseaza sa schimb anumite permisiuni, ci doar sa am sus alaturi de ALL, Draft, Pending, Trash, Schedule si alte tipuri de Draft. A folosit cineva asa ceva? Stiti de vreun plugin care ma poate ajuta? Dau un banner la mine pe blog 125×125 celui care imi vine cu o solutie simpla si eficienta. Exista niste pluginuri care creeaza tot felul de nebunii prin baza de date si fac alte 1000 de chestii in plus, printre care si asta, dar nu asa cum mi-as dori eu.

One comment

Comments are closed.