Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [26]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta o sa va invit sa cititi multe articole pe blogurile din Prahova, pentru ca au avut loc sau se pregatesc multe activitati despre care acestia au scris. Astfel, avem cateva articole despre Blogmeet-ul de vara organizat de Vali, avem multe, multe articole care s-au inscris in competitia organizata de mine, pe care am numit-o sugestiv Prahova Bloggers Cars Challenge, de asemenea avem un nou articol din seria „redescoperim Ploiestiul” si, nu in ultimul rand, cativa bloggeri ploiesteni, suparati ca nu a mai avut loc Kilometrul Verde, au plecat cu bicicleta pe un traseu de aproximativ 70 de km, creandu-si astfel propriul kilometru verde.

Incepem cu Prahova Bloggers Cars Challenge, care se anunta unul din cele mai mari evenimente create in blogosfera anul acesta. Au scris pana acum despre eveniment Bogdan Docin, Dana Schiopu, Vienela Sas, Bogdan Simion, Nicolae Mihalcea, Andrei Terecoasa, Gabriel Dima si Adrian Rotaru.

De asemenea, despre blogmeet-ul estival organizat de Vali, cred ca a treia editie pe anul acesta, au scris Vienela Sas, Bogdan Simion, George Dinca si Adrian Rotaru. Un blogmeet despre care nu am auzit numai pareri de bine, dar as vrea sa le spun celor care au fost, mai mult sau mai putini nemultumiti, sa fie bucurosi ca inca se mai ocupa cineva sa le faca, pentru asta Vali merita toate meritele, pentru ca aceste blogmeet-uri ajuta la dezvoltarea comunitatii locale si deci sunt intotdeauna binevenite.

Apoi va recomand doua articole interesante despre colectarea selectiva, asteptam sa se inscrie si altii in comandamentul 2.0 de selectare colectiva, pana atunci va invit sa cititi un articol la Dragos Schiopu (adica subsemnatul) si celalalt la Bogdan Cojocaru.

Campania Redescoperim Ploiestiul continua saptamana aceasta cu un articol despre Conacul de targoveti pe care il puteti citi la Bogdan Doicin.

Si, la final, avem un bonus de la Nicolae Mihalcea si Catalin Cristache care, impreuna cu Vali Ovidiu, si-au facut propriul Kilometru Verde.