Ne place sa avem un alter ego

Posted by

In cazul meu e si chestie de brand, sau de nebunie, dar am intalnit oameni care sunt primari, directori, oameni de afaceri,  oameni care au chesti intereante in cap maturi si care atunci cand vine vorba de viata lor particulara le place sa aiba un nickname. Desi atunci cand incercam sa avem o afacere pe net sau un nume in internet interactionam cel mai des cu numele nostru, si incercam sa creem un brand din acesta atunci cand vrem doar sa fim utilizator pe un forum sau membru intr-o comunitate ne place sa avem un nickname.

Cred a fiecare din noi are un nume mai mult sau mai putin ascus pe care il cunoaste un cerc de prieteni mai mult sau mai putin restrans. Intrebarea care mi-o pun este: De ce? De ce ne place sa avem un alt nume in internet? De ce ne place sa fim alcineva?

Daca ma uit in blogosfera prahoveana de asemenea vad zeci de nicknameuri si ici colo cate un nume real. Dar asta se intampla si la oameni de peste 35 de ani si cu ocupari foarte serioase. E copilul din noi care cere asta? E alceva?

P.S. Ideea articolului a venit in urma uni proaspat intrat in blogosfera ploiesteana: Hunter

One comment

  1. Pe internet tinzi sa devii mai liber in exprimare.

    Trebuie sa iei in considerare ca, in cazul in care spui prea multe tampenii la un moment dat, un nickname se schimba mai usor decat un nume.

Comments are closed.