3 comments

 1. intrebare: crezi ca intereseaza pe cineva cine pe cine baga sau scoate din blogroll? zic si eu…ca e total irelevant pentru continutul blogului…
  daca e cineva interesat, se uita in blogroll, daca nu, nu….io cand intru pe un blog habar n-am pe cine are bloggerul respectiv in lista lui de bloguri.
  anyways
  la multi ani
  si da, e total irelevant

 2. Nu stiu sa-ti raspund sincer. Oamenii aia sunt importanti pentru mine, fiecare in felul lui si cu specificul lui. Probabil nu e relevant pentru un cititor cine e acolo, dar pentru mine e relevant, si blogul asta a fost facut initial si in primul rand pentru mine. Cred ca am primit sute de oferte de link exchange pe care le-am revuzat.

  Am o vorba ca la mine in blogroll se intra foarte greu, si nu ca ar fi important blogroll-ul ala in sine, toti oameni din lista aia m-au sustinut la un moment dat desi cred ca toti ma sustin si in continuare, nu cred ca mi-a cerut sau mi-ar cere vreodata unu din ei sa ii adaug in blogroll.

  Blogroll-ul este pentru mine mai special. Si blogul asta chiar daca a evoluat intr-o directie unde lumea gaseste chesti interesante si misto, e despre mine si viata mea.

 3. Ştrumfiţa, ideea de bază a blogroll-ului este că acolo ar trebui să ai link-uri către site-uri pe gustul tău, asemănătoare cu al tău ori chiar ale unor prieteni/cunoştinţe din offline.
  Cam ceea ce reprezintă prietenii din Facebook unde plecând, de exemplu, de la o cunoştinţă mai veche ajungi să-ţi regăseşti colegi/prieteni/amante de acum 5-10-15 ani.
  Despre cum şi de ce a degenerat blogroll-ul în era link exchange-ului, pagerank-ului sau zelist-ului este însă o poveste mai lungă. Iar rezultatele se văd, din păcate, pe tot mai multe site-uri.

Comments are closed.