Nokia Lumia 925 prin programul Orange Smartphone Testers

Posted by

Nokia-LogoTimp de doua saptamani, urmeza sa ma joc si sa testez un Nokia Lumia 925 oferit de catre cei de la Orange. Sincer, sunt putin speriat, pentru ca nu am mai pus mana pe un smartphone cu windows de pe vremea lui Windows Mobile 5.5. Chiar sunt curios daca o sa imi placa noul sistem de operare, pentru ca in produsele Nokia am incredere si m-am jucat cu multe dintre ele de-a lungul timpului.

Am sa va cer ajutorul vostru in aceasta campanie si am sa va rog sa imi dati idei legate de testele pe care sa le fac cu telefonul, in principal cele legate de camera foto, care am inteles ca e foarte performanta si mai ales idei legate de ce poate si ce nu poate face Windows Phone. Ati putea chiar sa imi dati mici task-uri pe care trebuie sa le rezolv cu telefonul, gen „trimis un e-mail”, „pus o poza pe facebook”, „trimis un tweet” sau altele mai complicate, care nu-mi vin in minte acum.

De asemenea, toate articolele pe care le voi scrie in aceasta serie de articole dedicate telefonului participa la un concurs prin care pot castiga telefonul. Pe mine ma stiti ca sunt fan Samsung si astept cu nerabdare lansarea Note III pe care mai mult ca sigur ca o sa mi-l cumpar, asa ca va promit ca daca cumva castig telefonul, il voi da unuia dintre voi prin intermediul unui concurs. Ca sa castig insa, trebuie sa ma ajutati si voi, dand like sau share la articolele dedicate telefonului, in special cel in care voi face review-ul telefonului.

Telefonul l-am primit in cadrul programului Orange Smartphone Testers, un program de testare aflat la cea de-a treia etapa, prin care poti testa cele mai noi smartphone-uri pentru o perioada de doua saptamani. Programul este deschis atat bloggerilor, cat si clientilor Orange.

nokia_lumia_925

One comment

Comments are closed.