Note 8: Primele impresii

Posted by

Va spuneam in urma cu cateva zile, ca a venit vremea sa-mi schimb telefonul si inclinam atunci spre o tableta care sa aiba si functia de telefon. Am ales in cele din urma sa raman in zona phableturilor sau a telefoanelor smartphone cu ecran mare.

Daca va intrebati ce anume a batut Galaxy Tab S3 in decizia mea de cumparare, ei bine, faptul ca nu stia Dex si ecranul (cam maricel) il facea cam greu de carat cu mine oricand, oriunde pe post de telefon. Inca raman la ideea ca 7 inch sunt ideali pentru a incapea in buzunare si pentru a putea fi carat usor oriunde, sau poate si mai mult de 7 inch, cu ecranele astea de se „revarsa” peste margini.

Accesoriile imi plac foarte mult, faptul ca nu mai am nevoie de un cablu OTG si ca pot pune un hard sau alte dispozitive pe portul USB la telefon, imi plac foarte mult. Castile, desi nu prea le folosesc pe cele de la telefon, sunt iarasi un accesoriu interesant si-mi plac, desi probabil voi ramane la castile wireless de la Motorola, pe care le-am achizitionat de curand.

Ecranul e mult mai mare, sau mai bine zis, mult mai lung, pentru ca simteam nevoia de un ecran mai mare; sa vedem daca in landscape de data asta o sa fie suficient de mare. Oricum, abia astept sa soseasca si Samsung Dex Station si atunci voi putea porta ecranul direct pe monitor.

Nu, nu scriu acest articol direct de pe telefon, as putea sa o fac, mai ales ca am si tastatura cu bluetooth dar momentan inca sincronizeaza si instaleaza aplicatii. 

Sincronizarea s-a facut mai bine ca data trecuta, in sensul ca nu doar instaleaza aplicatiile, dar le si aseaza pe ecran in modul in care erau asezate pe vechiul Note 5. In felul acesta, ma muncesc mai putin sa refac. Din pacate, nu are cum sa sincronizeze bazele de date ale unor aplicatii, asa ca a trebuit pe ici pe colo sa mai intervin eu manual.

L-am luat de la evoMAG.ro pentru ca de acolo obisnuiesc sa imi iau intotdeauna telefonul. Il gasiti pe mai multe variante de culoare, dar momentan dupa nebunia de Black Friday sunt cam reduse stocurile.

Nu, nu l-am luat de Black Friday, as fi curios cat a fost pretul lui in ziua „magica”, eu am facut printscreen-uri la preturi doar la Galaxy Note 9, Huawei Mate 20 Pro si Galaxy S9 (la ultimul habar nu am de ce) si cumva am uitat sa fac si la Note 8. 

2 comments

Comments are closed.