O noua luna, un nou start

Posted by

Dupa doua luni de vara, in care lucrurile nu au mers tocmai bine, luna septembrie ne-a dat curaj sa vedem iarasi luminita de la capatul tunelului. Intr-adevar, a fost o luna in care s-a muncit mult, dar si rezultatele au fost pe masura. Astfel incep o noua luna incarcat cu o doza semnificativa de optimism si am in plan sa dezvoltam si cateva proiecte interne, dar si sa ne crestem portofoliul de clienti si, in ciuda apelor tulburi din politica romaneasca, sper sa reusim sa trecem cu bine in noul an.

A fost o luna buna, dar cu investitii importante, astfel incat cashflow-ul sa fie la cel mai scazut nivel din tot anul, dar asta se datoreaza si unor intarzieri de plata din partea clientilor, asa ca cel putin momentan nu reprezinta un motiv de ingrijorare. Daca reusim sa ne facem targetul luna aceasta, pot spune ca ne vom reveni si in privinta acestui aspect.

Mai am in plan o serie de investitii, dar sunt puse pe on hold momentan din cauza unui factor pe care nu-l putem controla. In afaceri mai apar si oameni care te pot dezamagi; desi in general caut sa-i tin cat mai departe pe acesti oameni de mine, de data asta e putin mai dificil, dar cel mai probabil lucrurile astea vor avea o rezolvare mai concreta in luna mai a anului viitor.

In plan personal, am mai descoperit o chestie care ma incarca cu energie. Se numeste munca fizica (wow, nu ai fi zis ca-s eu capabil de asa ceva!) si in general in weekend-uri am inceput sa ma deconectez de la online pentru cateva ore, fiind preocupat de sapat santuri/gropi, betoane, constructii, gradinarit etc. Pe plaja in vacante o sa fiu in continuare cu laptopul, altfel m-as plictisi ingrozitor, dar cumva treaba asta cu gradinaritul pare sa fie o metoda buna de a ma deconecta de la grijile si planurile zilnice legate de firma.

Probabil o sa va anunt pe parcursul acestei luni, in functie de timpul pe care il am disponibil, de noile proiecte pe care vrem sa le lansam. Nu e niciunul spectaculos, din pacate, sunt doar mici proiecte menite sa ne mai aduca un plus in firma pe termen lung. De asemenea, suntem in discutii si pregatim cateva evenimene interesante la HUB/23.