O noua sedinta foto

Posted by

La invitatia celor de la Foto Popescu, in urma cu cateva saptamani, am acceptat sa particip la o sedinta foto, prin care sa-mi expun talentele mele de fotomodel sau, mai bine zis, talentul lor, avand in vedere ca tocmai in respectiva perioada mi-a iesit un ulcior la ochi si nu eram cel mai prezentabil model.

Nu are rost sa ma lungesc prea tare, ce se intampla la o astfel de sedinta foto cred ca v-am mai povestit pe blog, te aseaza, te „lumineaza”, te fotografiaza si pe urma te prelucreaza, ca sa iesi model. Probabil ca era prea mult de munca, astfel incat burta a ramas la locul ei si dupa prelucrarea foto.

Studioul este undeva in centrul orasului Ploiesti si dispune de tehnica moderna pentru a realiza cam orice fotografie aveti nevoie. De asemenea, am inteles ca are niste discounturi foarte bune in aceasta perioada, asa ca nu ramane decat sa ii contactati daca aveti nevoie de astfel de servicii.

Ce a iesit puteti vedea mai jos si sper sa va placa; chiar aveam nevoie de cateva poze noi pentru copertile revistelor sau pentru conferintele pe unde mai sunt invitat.

Intrebarea de final, care dintre ele va place cel mai mult? 1,2,3 sau 4?

One comment

Comments are closed.