Noul val de bloggeri

Posted by

noul_valSe discuta mult despre noul val de bloggeri in ultima vreme. Unii zic ca vine, altii ca nu se intrevede macar la orizont, fiecare cu obiectiile si remarcile personale.

Oricum ar sta situatia, in realitate e un subiect ce merita urmarit cu atentie. Pentru ca este interesant daca se ridica sau nu oameni noi din blogosfera si reusesc sa presteze cu rezultate macar apropiate de A-listeri.

Eu, unul, inainte de a ma uita la ceilalti daca sunt sau nu pe val, ma uit la mine si ma intreb daca oare fac parte din acest nou val de bloggeri, sau mai bine zis daca am sau nu calitatile necesare pentru a avea macar curajul sa ma urc pe val cu tot riscul de a pica in primele 2 secunde inapoi in apa. Oricum la mine e mai complicat, pentru ca ma uit in spate la noul val de antreprenori si parca e mult mai misto valul ala, asa ca ma dau cu placa pe doua valuri momentan. As putea spune ca am invatat sa inot, deci nu risc sa ma inec, dar inca mai am de invatat in arta de a stapani placa de surf, dar si fara sa o stapanesti perfect, nu te opreste nimeni de la incercarea de a ajunge pe val.

Revenind la ceilalti, stau, ma uit prin blogosfera si incerc sa imi dau seama care sunt oamenii care stiu sa manuiasca placa de surf si doar le trebuie curajul de a se sui pe val. Ma uit dupa ei pentru a vedea ce calitati au ei, cum stiu sa controleze placa si sa decid daca ma arunc sau nu in noul val. Ma uit dupa ei pentru a vedea daca sunt mai buni ca mine, sau se descurca la fel de greu ca mine si daca vantul este si el prielnic sau curentii de apa.

De asemenea, as vrea sa aud si alte pareri, pareri ale bloggerilor mari/mici/inalti/scunzi despre oamenii care ar putea ajunge pe acest nou val. De discutii teoretice, ca vine sau nu noul val am tot citit, dar as vrea sa vad oamenii care au sanse sa reziste sus pe val atunci cand el vine.

Si ca sa nu ziceti ca ma dezic de la asta o sa incerc sa dau eu cateva nume, nu stiu cat de buni/priceputi/agili sunt, dar ii vad implicandu-se si banuiesc ca ar putea face parte din noul val. La Brasov e Manuel Cheta, prin Iasi noul val s-a muntat la Bucuresti, unul cate unul, la Timisoara cred ca Nebuloasa si Cristina ar putea face si ele parte din noul val. Apoi sunt oameni care clar au facut lucruri deosebite, desi nu tin neaparat de blogosfera, s-au dus cu pluta pe Mures in jos, Ivo, sau dupa o cana de bere pana la Oktoberfest, Bogdan. Ultimii doi au avut curajul sa faca ceva prin care sa iasa in evidenta, as putea spune eu ca au avut curajul sa se suie pe val si sa mearga macar pentru cateva secunde pe placa de surf fara sa cada. Sunt sigur ca cei enumerati mai sus se vor sui iar si iar pe val, pana vor ramane acolo. Mai sunt si altii, nu le-am pus numele acolo, pentru ca asa cum sunt eu mai aiurit, am uitat cum ii cheama.

Cred ca pe oamenii care au sanse sa se urce pe noul val ii gasiti si in campaniile saptamanii saptamana de saptamana, fac ceva, sunt remarcati pentru ce fac si apar pe acolo.

Lista mea ar putea fi mai lunga, v-am dat doar cateva exemple, astept de la voi altele, lasati un comentariu si spuneti bloggerii care credeti ca vor fi pe acest nou val.

5 comments

  1. Wanna va creste sigur EDIT: nu vreau adrese vreau nume de bloggeri, presupun ca si eu si alti stim cine sunt daca se discuta despre ei in contextul unui nou val. Si noul val nu include blogspoturi sunt aproape sigur de asta 🙂

  2. Bloggeri mari gresesc din prima daca fac diferentele astea. Are importanta daca esti pe domeniu.ro sau esti in blospot atata vreme cat scrii bine, frumos si corect?!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Cred ca vorbim de lucruri total diferite, asa ca mai bine citeste inca o data articolul atent si invata.

Comments are closed.