Nu ma plictisesc niciodata la gradina, dar parca as vrea ca unele lucruri sa se miste mai repede

Posted by

Total asteptarilor tatalui meu, nu mi-e frica de munca si, desi munca fizica nu e punctul meu forte, nu inseamna ca ma tem de ea sau ca nu pot sa pun mana sa fac treburile necesare la casa. Si stiu ca e mult de lucru la o casa si cu atat mai mult cand casa este de fapt un santier, dar asta nu ma sperie.

Problema e ca forta mea fizica, colerata cu antrenamentul (mai mult lipsa lui, de-a lungul vietii) fac ca unele lucruri sa se miste destul de incet. Stiu ca perseverenta duce intotdeauna catre succes, asa cum stiu ca daca voi cara in fiecare seara cate 2-3 roabe de pamant, in 30-40 de zile se vor vedea rezultate uimitoare. Dar parca nu mai am rabdarea necesara ca sa fac asta si, desi stiu ca trebuie sa tin de fiecare banut pentru constructia casei, ma bate mereu gandul sa-mi mai iau ajutoare.

Deocamdata astept sa vina vremea frumoasa (adica fara ploaie) ca sa vad cat mai pot sa duc singur, pentru ca odata cu vremea buna, am de gand sa stau mai mult pe acolo. Conexiune la internet am, un birou pe care sa-mi fac treaba in atelier am de asemenea si pot alterna munca mea la calculator cu munca fizica prin curte. In felul asta, am parte si de relaxare, si de munca, si de aer curat, si de satisfactie, cu alte cuvinte, de foarte multe beneficii.