O carte pentru cititori (IT & Calculatoare)

Posted by

Dupa ce in weekend am stat inconjurat de 300 de developeri la Yahoo Open Hack EU 2011, ce alta categorie putea fi mai potrivita decat sectionea de IT & Calculatoare pentru concursul nostru bilunar. Aici cred ca o sa punctez si nivelul de interes al respectivului si probabil o sa aleg pe cel care cred ca il ajuta cel mai mult cartea respectiva. Deja am in gand cativa cititori care ii stiu pasionati de tehnologie dar ramane de vazut daca vor participa. Asta nu insemana ca voi da o carte la cine cunosc, e destul de simplu sa vad cu ajutorul e-mail-ului in ce proiecte sunteti implicati si cat sunteti de implicati.

Pentru cei ce nu stiu inca regulamentul concursului, v-a trebuii sa ma repet, fiecare concurent lasa un comentariu cu cartea care si-o doreste avand grija ca pretul acesteia sa nu depaseasca 50 ron si s-ar putea sa o si castige. Uneori trag la sorti castigatorul, alteori aleg un comentariu care imi place cel mai mult sau are legatura cu mine si cu blogul meu intr-un anume punct.

Multimim pentru concurs celor de la libraria online Libris si nu uitati ca in fiecare zi de luni a saptamanii am ceva de dat cititorilor mei.

3 comments

  1. scriu aici pentru ca imi place ocazional sa citesc cugetarile tale. ai zis ca nu as avea nevoie neaparat sa castig cartea pentru ca „am ban”. vreau sa iti zic un lucru: cei care au, au pentru ca gandesc si fac lucruri pe care restul nu le fac din diverse motive.
    sunt pasionat de programare in general si de .Net in particular. stiu… nu toata lumea e perfecta 🙂 acum ma bate gandul sa incep sa developez pentru Android. nu stiu cu ce se manaca dar vad ca trendul este f clar ca paradigma se schimba si lumea merge spre mobile… tablete in general. inca nu ti-am explicat cum vad viitorul desktopului si al laptopului dar daca vrei iti zic.
    alta pasiune este wellness in general, sanatate in particular. prin urmare sunt si consultant pe probleme de nutritie si alimentatie. nu da cu pietre ca fac reclama. este doar ce fac si imi place f mult.
    o minte sanatoasa nu poate fi decat intr-un corp sanatos. daca de corp avem grija trebuie si mintea si spiritul sa fie cultivate si expansionate. atunci ma intereseaza si partea de dezvoltare personala, psihologie si comunicare.
    acum ce carte as vrea… ai vazut Ratatouille? era o fraza care mi-a placut f mult: I want whatever he dares to serve me!

Comments are closed.