Donatii: Rechizite pentru copii prin Agapedia

Posted by

bani_din_blog Va spuneam ieri ca bugetul ramas din campania #HaotikAmbasador as vrea sa il donez unei cauze umanitare, in principiu ceva legat de educatia copiilor, pentru a nu ajunge peste cativa ani sa aiba bloguri pline de greseli gramaticale. Initial ma gandeam sa ma duc la Cabral, ca pe el il stiu foarte implicat cand vine vorba de ajutoare umanitare pentru copii.

Dar astazi, ca uneori parca chiar se aliniaza planetele singure, am vazut articolul lui Cristi Manafu si am decis ca este exact ce cautam. Nu am nevoie de banner sau articol, ca la cate a facut Cristi pentru mine saptamana aceasta, suma oricum este mult prea mica.

In mare, bugetul pentru campania AdWords era de 100 de euro, nu am stat sa calculez cat s-a consumat si cat a ramas, am zis ca pot face un efort sa donez 100 de euro cauzei lui Manuel si, cum nu-mi plac sumele cu virgule, am rotunjit la 500 de lei.

donatie_agapedia_Haotik

Cand vine vorba de donatii, am doua reguli foarte simple si desi pe prima tocmai am incalcat-o cu acest articol si ma gandesc daca e bine sau nu sa o elimin din schema, la a doua tin cu strictete.

Regula 1: Nimeni nu trebuie sa stie ca am donat bani. De aceea, desi au mai existat donatii de-a lungul timpului, nu ati aflat niciodata despre ele, poate sa confirme totusi ca au existat: Marele Arhi (daca iti amintesti despre momentele cand unul de-al nostru e la greu) si Radu Bazavan (desi atunci a fost vorba de o suma modesta pentru Zolti Bogata ). As incalca si mai mult regula, daca as mai pune aici si alte nume.

Regula 2: Daca mi se cere, nu donez niciodata nimic. Oricat de induiosator ar putea fi cazul tau, in momentul in care ajunge in mailul meu, este sters la cateva secunde dupa ce imi dau seama ca despre asta e vorba. Donez doar atunci cand stiu ca am de unde, simt nevoia sa o fac si spre cauze care imi plac mie. Din cauza acestei reguli, aseara nici nu am stiut ce sa ii raspund lui Val Vesa la mesaj, desi sa stiti ca #ShoeBox este un proiect foarte misto care merita sprijinit, macar prin intermediul unor articole.

P.S. RFB (nu stiu cum te cheama si nici nu ma intereseaza), sper sa te simti bine atunci cand stii ca o parte din banii care se puteau duce spre educatia unor copii s-au dus in buzunarul celor de la Google (click pe poza sa vedeti de unde e printscreen-ul).

clikuri_addsense

Va multumesc.

10 comments

  1. Mersi fain de ajutor. Banii o sa fie foarte utili. 3000 de lei, suma totala, este o suma maricica, dar cu mana de mana se pot strange 😀 Mersi.

  2. Foarte frumos gestul tau. Sper sa ii dea cat mai multi share si like.

  3. poate puteti sa faceti ceva si pentru copiii din centrul de plasament.multumesc!astept raspunsul dvs

  4. Am sa ma gandesc daca se poate face ceva, stiu pe cineva la un ziar acolo poate mediatizeaza putin situatia.

Comments are closed.