Oare lumea comanda mancare la Ploiesti?

Posted by

Zilele trecute voiam sa mananc la un restaurant, dar pe de alta parte, parca nu-mi venea nici sa ies din casa; imi faceam probleme, fiind sambata seara, ca poate e aglomerat, ca poate nu gasesc loc, ca poate vine ploaia. De fapt, cred ca eu cautam orice motiv, mai mult sau mai putin plauzibil, ca sa nu ies din casa. Si totusi, parca as fi incercat ceva nou. Ceva in genul felurilor de mancare de la Jamal, sau orice altceva mai exotic.

Desi in Bucuresti, la masa de pranz, e ceva normal sa comanzi mancare, parca la Ploiesti nu mai am asa mare incredere, mai ales cand vine vorba de incercat ceva nou. Nu stiu de ce, nu ma intrebati de ce am aceasta teama, probabil complet nejustificata. Ma intrebam chiar si daca restaurantele care promiteau livrare la domiciliu or sa imi livreze ceva sambata seara, dar nici nu am incercat sa pun mana pe telefon si sa sun, sa ma conving ca totul e in capul meu. De exemplu foodpanda.ro are 5 restaurante inscrise pe plaftorma pentru Ploiesti.

Oricum, din ce am vazut eu, oferta e destul de saraca; si cand spun asta, nu ma refer la meniuri, de exemplu Chopstix are un meniu destul de variat, ci din punct de vedere al restaurantelor, ceea ce m-a dus din nou la intrebarea daca lumea comanda sau nu mancare la Ploiesti. Ca, probabil, daca ar exita cerere si ofertele ar fi mai multe.

Pe vremea cand lucram eu in Ploiesti, veneam cu pachetel de acasa, asa eram obisnuit, nici nu imi imaginam pe vremea aceea ca poti comanda mancare la locul de munca sau acasa si, daca mai comandam pizza, o faceam doar acasa. Ma intreb daca aceste obiceiuri au ramas sau daca s-au schimbat.

Asa ca, daca lucrezi la o firma din Ploiesti, poate ma ajuti sa fac un mic sondaj si sa imi zici daca la pranz vii cu mancare de acasa sau iti comanzi din oras sau, de ce nu, daca iesi undeva la o cantina (desi, in afara de Terra Verde, eu nu stiu sa existe alta cantina in Ploiesti).

Cred ca o sa fie un sondaj interesant printre ploiesteni.