Orice este posibil

Posted by

Astazi am sa va spun mai intai un banc si dupa aceea o poveste care ar trebui sa va inspire si sa va puna pe ganduri, pe voi toti cei care faceti antreprenoriat si va loviti, ca si mine, de anumite ziduri care va tin pe loc. Povestea am auzit-o pentru prima oara joi, la Open Connect si, desi pare o poveste, e absolut pe bune ceea ce s-a intamplat.

Un banc pe care toata lumea il stie

Cred ca va aduceti aminte de bancul ala cu Bula care ii spune fiului sau ca vrea sa-i aleaga el fata cu care se casatoreste, acesta refuza initial, dupa care este convins sa zica da, atunci cand ii spune ca este fata lui Bill Gates. Dar haideti sa vi-l mai zic si eu inca o data:

Bula: – Vreau sa te casatoesti cu o fata pe care o aleg eu.
Fiul: – Imi pare rau, dar imi voi alege singur mireasa.
Bula: – Cum vrei tu, dar este vorba despre fata lui Bill Gates.
Fiul: – Atunci sunt de acord cu asta.
Apoi Bula se duce la Bill Gates si ii spune: – Am gasit un sot pentru fata ta.
Bill Gates: – Fata mea nu intentioneaza sa se marite.
Bula: – Pacat, tanarul este vicepresedinte la Banca Mondiala.
Bill Gates: – Ok, atunci sunt de acord cu casatoria celor doi.
Apoi Bula se duce la presedintele Bancii Mondiale si ii spune: – Cunosc un tanar pe care il recomand ca vicepresedinte al Bancii Mondiale.
Presedintele ii spune: – Deja avem prea multi vicepresedinti.
Bula: – Da, dar acest tanar este ginerele lui Bill Gates.
Presedintele: – Atunci cu siguranta ca putem rezolva asta.

Ei bine, probabil va intrebati de ce am inceput sa va povestesc bancuri vechi pe blog? Pentru ca joi dimineata am auzit la Open Connect povestea asta pe bune, este vorba despre un film facut de un roman si care, folosindu-se de mult tact si inteligenta, a ajuns sa aiba in filmul lui o groaza de celebritati incepand de la zero, fara sa aiba nimic. Nu are rost sa reiau povestea aici, pentru ca va invit pe voi sa urmariti bucata respectiva din inregistrare, povesita chiar de Dragos, cel care a reusit sa faca un film extraordinar.

Trailer The Amazing You

https://www.youtube.com/watch?v=UTmXcFbTPCo

Filmul poate fi vizionat pe 18 decembrie la Connect Hub (numarul de locuri este insa limitat) si, de asemenea, vad ca poate fi „inchiriat” prin intermediul platformei vimeo la pretul de 0.99 dolari. Nu-mi dau seama acum cum functioneaza treaba asta, ca daca merge platit cu Paypal, cu siguranta as petrece o seara cu prietenii sa vizionam filmul.