Pe strazile din Karlsruhe

Posted by

Mereu spun prietenilor ca, atunci cand voi ajunge la pensie, acesta este orasul in care as vrea sa locuiesc. Un oras mult prea linistit pentru cineva care iubeste agitatia, dar un oras perfect pentru partea de final a vietii. Facand presupunerea ca la batranete o sa fiu mai linistit decat acuma.

De-a lungul anilor, am batut strazile orasului in lung si in lat de atatea ori, incat stiu sa ma orientez foarte usor, fara sa am nevoie de o harta sau de GPS. Bineinteles ca nu stiu denumirea vreunei strazi, dar le-am batut indeajuns de mult incat sa stiu care incotro duce.

Ma leaga multe amintiri de orasul acesta, mai ales la primele veniri, au un parc acvatic foarte fain, unde obisnuiam sa ne balacim seara, apoi luam la intamplare barurile de pe strazi pana tarziu spre dimineata, se inchidea unul, gaseam altul care era inca deschis. E drept ca in ziua de azi sunt la hotel la ora 9 seara si nu mai am chef de iesirile de alta data. Poate si datorita faptului ca imi lipsesc camarazii de alta data… Thea… Cipak… Ionut… iar colegii de acum nu cred o clipa ca eu chiar am batut nopti intregi strazile acestui oras.

Uneori ma intreb daca nu iau prea in serios lucrurile in ultima vreme, daca nu m-am maturizat fara voia mea sau daca, uneori prea concentrat pe obiectivele setate, uit sa traiesc asa cum imi place. Si daca altadata cheltuiam sute de euro intr-o astfel de deplasare, acum ma uit atent la fiecare 50 de euro pe care reusesc sa-i pun deoparte din diurna.

Casca de motociclist mi-am luat-o de aici. Si cat m-am chinuit cu ea, pentru ca am vrut sa fie o surpriza pentru colegii mei care aveau motoare, dar nu aveau habar ca eu incepusem deja scoala si ca urma sa imi iau motor in curand.

Revenind la strazile orasului, am facut zilele acestea cateva poze, nu foarte multe, nu din cele mai frumoase zone, dar cat sa va arate si voua cat de frumos e aici.

One comment

  1. Grüß Gott! sculptura aia moderna (inca) mai face un zgomot infiorator ? Bis bald

Comments are closed.