Edge of Tomorrow (2014)

Posted by

Demult nu mai vazusem un film foarte bun la cinema, iar Edge of Tomorrow m-a tinut cu sufletul la gura pana la final. Inca de la inceput, cand inca se pregatea la foc mic actiunea, mi-am dat seama ca e un film bun, si nimic pe parcursul filmului nu mi-a lasat alta impresie. Finalul vine si el cu inca o surpriza placuta, desi as fi fost la fel de satisfacut daca s-ar fi terminat cu moartea celor doi eroi.

Nu prea zic des asta, mai ales ca sunt destul de diferite gusturile oamenilor, dar filmul asta – eu zic ca trebuie sa mergeti sa-l vedeti. L-am vazut 3D, dar eram atat de captivat de actiunea in sine a filmului, incat nici macar acum nu-mi dau seama daca a avut ceva efecte 3D in el sau nu, eram captivat de poveste.

Daca esti carcotas, ai putea sa spui ca e un fel de Ziua Cartitei cu nave spatiale; da, aduce un pic si cu acest film, doar ca are mult mai multa actiune, evenimente care iau cu totul o alta turnura si multe altele de genul acesta.

Va las sa vedeti trailerul, dar din nou, asa cum v-am spus inca de la inceput, merita sa-l vedeti:

P.S. Melodia de la trailer mie mi se pare foarte enervanta, nu stiu de ce, dar cred ca e singurul lucru care poate fi criticat, desi in film nu apare.