Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [33]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta incepem retrospectiva cu un eveniment important pentru blogosfera locala. La indemnul si amenintarile mele, avem in sfarsit o sigla sau un logo care sa ne reprezinte, Alin Toma se face vinovat de ea si o sa vedeti sigla si articolul care o prezinta putin mai jos. De asemenea, avem mai multi bloggeri care au promovat un eveniment care imbina sportul si ajutorarea copiilor bolnavi de autism, Campina Open MTB. Mai avem o oferta interesanta pentru bloggerii prahoveni interesati de tehnologie, un indemn de a ajunge la Webstock si, la final, un articol special de la Vienela.

Dupa cum va spuneam, avem un logo, sau o sigla, cum vrei sa-i spuneti. Realizatorul ei, Alin Toma, explica de ce a pus anumite elemente in ea si ce reprezinta. De asemenea, exista zvonuri ca lucrurile nu se vor opri aici si ca se lucreaza la ceva mai important decat logo. Nu mi-am dat seama daca faptul ca l-a pus pe Caragiale pe logo inseamna ca scriem la fel de bine ca marele maestru sau facem la fel de multe prostii ca Dl. Goe.

Un alt eveniment important care urmeaza sa se intample in judetul Prahova este Campina Open MTB, iar bloggerii din Prahova au incercat benevol o promovare a evenimentului pe propriile bloguri. Astfel, au scris despre asta Andrei Terecoasa, Catalin Cristache, Nicolae Mihalcea, Bogdan Simion, Dragos Irimia si subsemnatul (Dragos Schiopu).

Bloggerii din Prahova se pare ca au ocazia sa primeasca si mai multe produse in teste, iar Digipedia.ro vine cu o oferta interesanta in acest sens. Mai multe puteti citi aici pe blog, daca nu ati facut-o inca.

Daca ai participat la ultima intrunire cu bloggerii prahoveni, atunci in mod clar ai inteles care sunt avantajele participarii la evenimente si, cum intrarea e gratis (daca faci rost de invitatie), Kriogen s-a gandit sa va spuna ca Webstock este un eveniment pe care ar fi bine sa nu-l ratati.‎

Bonus, merita citita aceasta viziune asupra bloggerilor, sau cum vor fi ei priviti peste ceva sute de ani, un articol interesant la Vienela Sas.

One comment

Comments are closed.