Personalizare sau Promovare ?

Posted by

Cei de la  wrappz.ro ne invita sa ne pesonalizam gadgeturile, si are cateva coperti (asa le zic eu coperti) pentur laptopuri si telefoane care dau cu totul un nou aspect telefonului sau laptopului tau. Eu unu nu-s cel mai mare fac sa umplu gadgetul cu tot felul de forme si culor dar trebuie sa recunosc ca chiar zilele trecute discutam cu vreo doua tipografii sa imi faca niste stikere cu haotik.ro pe plastic nu pe hartie pentru a le lipii pe laptopuri (ca-s doua), pe tableta (care e si telefon) si pe harddiscul extern.

Pentru ca imi place sa fie ceva simplu, nu sa fie toata suprafata incarcata cu un stiker mare de tot, si pentru ca pe langa faptul ca arata ca este al meu, un astfe de skin si un instrument de promovare.  Deci sunt fanul unei personalizari mai discrete, adica un haotik.ro scris mai mare decat laptopul :))

Ei bine se pare ca problema mea si-a gasit raspunsul pentru ca cei de la wrappz.ro ofera skinuri personalizate pentru laptop si telefon pentru toate gusturile si pentru o gama foarte variata de deviceuri: telefoane, laptopuri, console de jocuri si altele. Si par de calitate, poti sa iti realizezi direct pe site cum vrei sa arate skinul si sa vina taiat exact pe forma deviceului tau daca ai un kindle, iPod, iPad sau unul din laptopurile din lista, daca nu, poti alege lungimea si latimea in cm a laptopului tau ca sa vina exact la fix.

De asemenea e interesant pentru fanii carbonului imbracamintea de carbon pe care o poti atasa telefonului. Aici am vazut motociclete imbracate in carbon, daca dupa ce te dai jos scoti si telefonul imbracat in carbon, mama ce fita de fita… glumesc, eu unu nu am inteles niciodata ce e placut la culoarea materialului respectiv.

Deci pe langa faptul ca arati ca e mai deosebit gadgetul tau decat al celorlalti din jur, poti sa si te promovezi prin stikerul pe care il pui pe el. Doi iepuri dintr-o lovitura, deci in conluzie raspunsul la intrebarea din titlu ar fi fost: Personalizare si Promovare.

Oricum eu unu sunt dispus chiar daca nu castig sa incerc produsele lor pentru stikerele pe care vreau sa le pun la deviceuri, desi probabil voi incerca si produsele unei tipografii din Cluj, macar asa de dragul unei blondine cu ochii verzi.

One comment

  1. Eu mi-am imbracat cutia de la PC in folie din fibra de Carbon, este mai „special” si are un contrast placut. Desigur iti exprima putere si eleganta.

    Pentru gadget-uri vreau sa cumpar cate „coperti” cu logo-ul HTML5. Fiecare cu pasiunea lui 😀 .

Comments are closed.