Si am pierdut…

Posted by

Luni am scris 2 articole, prin urmare am programat unul sa apara marti. Pe urma, coplesit de problemele de prin firma, nu mi-am dat seama ca au trecut doua zile si ca azi e joi. Am facut presupunerea ca am deja un articol care se va publica automat si drept urmare m-am trezit azi ca pe ziua de ieri nu am publicat niciun articol. Uneori si excesul de zel nu e un lucru tocmai bun.

Aveam in plan sa incerc pentru o perioada de timp sa scriu 2 articole pe zi, astfel incat sa am un buffer (zona tampon) pentru perioadele in care sunt foarte ocupat si nu pot scrie, in special in weekend-uri, cand sunt mai mult in offline si e mai greu sa pot scrie.

Ironia sortii face ca zilele acestea chiar am scris mai mult de 2 articole pe zi pentru alte bloguri pe care le pastoresc, dar asta e, imi asum infrangerea si viata merge mai departe. La urmatoarea provocare de genul asta o sa fiu mai atent, pentru ca astfel de erori de strategie sa nu se mai repete.

Mai sunt doi bloggeri care reusesc inca sa scrie zilnic; e vorba de John Cristea si Cristina Stan si sunt curios la care dintre cei doi va ajunge sticla de vin promisa.

Oricum, orice pierdere e si un castig, despre castiguri insa vom sta de vorba la cea de-a doua editie Bloggers Meetup care are loc sambata, 7 octombrie 2017, la HUB/23.