Plimbare prin blogosfera romaneasca – Jurnalisti „este” blogeri

Posted by

La inceput a fost blogerul, si blogerul scria despre ce avea el chef, parerea lui era sincera si nemanata de vreun interes, lumea a vazut blogerul si la placut, si asfel blogerul a devenit mai interesant si mai citit decat ziaristi si minciunile lor. Ziaristi au vazut asta si nu le-a placut, asa ca sau facut blogeri. Si asfel in blogosfera a aparut pacatul.

Mi-am propus sa cunosc mai mult din blogosfera romaneasca, si asfel am zis sa dau o fuga pe droaia de bloguri, aparute ca ciupercile dupa ploaie, ale jurnalistilor romani. De parca nu eram destul de scarbit de ce vad pe la televizor in putinele momente cand trec prin sufragerie si e plasma pornita. Am vrut sa vad cum arata aceasta parte a blogosferei romanesti. Arata ca la tv, naspa si plina de incultura, iar posturile lor „miroase domnule” nu stiu a ce dar numai a ceva placut nu, au asa un iz de „fals” de „interes politic” si de „pupincurism”.

Dragi mei jurnalisti, daca v-ati facut bloguri scrieti despre viata voastra, despre pasiunile voaste si mai lasati-l in pace pe Basescu, pe Votcarescu, pe Prostanescu sau pe cine mai vreti voi. Si scrieti pe blog seara acasa, ca o relaxare dupa o zi de munca, nu ca sa vada sefu ca pupati aceleasi funduri ca si el.

One comment

  1. AI dreptate Haotik! Lumea a uitat ce inseamna blogger sau poate nu a stiut niciodata. Tu aici, pe haotik.ro esti un blogger, spui exact ce te doare ce iti place. De asta lumea se intoarce. ZIaristii care isi fac blog il fac plin de acel fals si pupincurism pe care l-ai spus si tu. Un blog ar trebui sa fie exact un jurnal, asta si este de fapt. Un jurnal online in care spui ce te doare si parerea ta despre topicul X. Pacat ca lumea nu intelege asta sau poate nu a inteles niciodata de fapt asta!

Comments are closed.