Ploiesti not Pitesti

Posted by

bucharest-not-budapest Ploiesti NOT Pitesti este urmatoarea campanie pe care vreau sa o sustin pentru firmele de curierat din Romania. Cred ca asa as putea avea totusi o sansa sa primesc micile surprize trimise de agentii intr-un timp rezonabil. Sau cel putin asa sper eu.

In weekend am fost invitat la un eveniment. Cand mi s-a spus ca invitatia vine prin curier joi, am ras, fiind sigur ca vine vineri. Intotdeauna de la Bucuresti pana la Ploiesti face o zi, chiar doua. Sambata seara nu se anunta niciun colet, asa ca duminica de dimineata am inceput sa ma agit si sa dau telefoane, ca sa stiu macar locatia la care trebuie sa ajung.

Tot la inceputul saptamanii trecute, a plecat spre mine un colet care banuiesc ca are legatura cu campania faina a celor de la ROM. Avand in vedere ca acum doi ani curierul meu a oprit borcanul cu bunatati, nu ma mira deloc atitudinea lui, clar ii place si ciocolata. Acum, eu oricum nu ma omor prea tare cu ciocolata, dar ii promisesem sotiei ceva dulce, si tare s-a mai bucurat cand i-am dat vestea.

Acum ce sa ii spun, ca din nou curierul a poftit la ciocolata mea? Sa-i spun ca si-a facut blog si curierul si ca astfel e crezut ca i se cuvine? Sau poate ca vroia sa supere un influencer ca mine si astfel sa ii dau link. Cine stie?

Acum chiar nu stiu ce sa ma fac, Danuta plange ca vrea ciocolata, eu plang ca vreau liniste in familie, curierul plange pentru ca se caieste ca mi-a mancat ciocolata, fetele de la agentie plang si ele pentru ca nu se asteptau la un astfel de articol…. Stati putin, am devenit cumva emo?

Cercetatorii britanici au descoperit ca ciocolata este un produs care genereaza fericire. Ciocolata poate fi salvarea noastra în momente de stres sau de depresie. Aceasta conţine un precursor al serotoninei, explicand astfel nevoia de a consuma frecvent acest aliment. Aceasta substanta are efect antidepresiv, de aceea in momente de neliniste ciocolata ne ajuta sa ne calmam.„.

P.S. Acest articol este un pamflet, am o relatie buna cu firmele de curierat si deja o parte din ei ma cunosc. Textul este scris doar de dragul de a incanta cititorii si nu vrea sa arunce niciun fel de lumina negativa asupra firmelor de curierat.

6 comments

  1. A sosit acum 20 de minute unu din colete si vine si celalalt pe la 5 dupamiaza. Ma abtin sa dau numele celor doua companii.

  2. Imi place initiativa romanilor nostri mai ales ca ROM este sponsorul acestei campanii frumoase. Maramures not Satu Mare.

Comments are closed.