Trofeul Ciucaş la Table, Ploiesti

Posted by

trofeul-ciucas-la-table In weekend a avut loc Trofeul Ciucas la Table, etapa locala Ploiesti. Desi am fost prins cu alte „distractii”, am reusit sa trec si eu o fuga duminica pe acolo, sa fac cateva poze. Acesta a avut loc in weekend in Parcul Olimpia, in parteneriat cu Federatia Romana de Table.

Din cate am inteles, pana acum Ploiestiul este fruntas la numarul de participanti inscrisi in competitie, din 256 de locuri disponibile pentru inscriere, s-au ocupat mai bine de 240 (sursa neoficiala). Premiul cel mare de 500 de euro a fost castigat de catre Doncila Peev, urmat pe locul II de Ilie Dan si pe locul III de catre Ioan Constantin. Participantii ajunsi in finala mica sau mare au avut parte si ei de premii cuprinse intre 200 si 300 de euro.

Eu m-am delectat mai mult cu o bere Ciucas rece decat cu jocul de table. In plus, la cat de bine stiu eu sa joc acest joc, nu m-as fi incumetat sa provoc pe nimeni dintre cei aflati la mesele de joc. Daca aveau remi, alta era discutia.

Mi-a mai placut si „cutia” de table in „miniatura” aflata in dreapta cortului. Am facut poze acolo cu zarurile, ca sa ma vedeti ca sunt campion… Stiti voi, cand priceperea la jocul de table e mica, macar „cutia” sa fie mare.

Urmeaza o noua etapa la Craiova in perioada 24-25 august si inca una la Bucuresti in perioada 21-22 septembrie. Asa ca predau legatura colegilor mei de blogosfera de la Craiova.

Poze Trofeul Ciucas la Table, Ploiesti

P.S. Astept cu nerabdare ca cei de al Ciucas sa organizeze iar #prinBrasovulMeu, a fost o experienta extraordinara pe care as repeta-o. Domnu’ Eftimie, se aude ceva pe sus pe la munte?

2 comments

  1. Salutare,

    Cum adica: „In weekend a avut loc Trofeul Ciucas la Table, etapa locala Ploiesti” daca, de fapt, acesta se va desfasura la Ploiesti in perioada 30-31 august? Vedeti ca le incurcati: turneul de table se desfasoara in mai multe localitati, urmand ca la final sa se joace si in Bucuresti,unde se va desfasura si finala.

  2. @Marian , e foarte simplu, articolul e scris in 2013. Asa ca tot ce e scris in el e foarte corect.

Comments are closed.