Pop Up Cinema de la Orange – Campina – 14-15 iunie

Posted by

orange Iata un eveniment organizat de catre cei de la Orange, tocmai la Campina. Azi am aflat de el si am zis ca nu strica sa va spun si voua cate ceva de el, mai ales ca este un eveniment interesant. Evenimentul va avea loc pe 14 si 15 iunie, in Parcul „La Soldat”, incepand cu ora 21.00, iar accesul este liber.

Filmele alese, pentru a fi difuzate in cele doua seri, sunt urmatoarele:

  • 14 iunie – Uimitorul Om-Paianjen
  • 15 iunie – Eroi de sacrificiu 2

Inca o chestie interesanta are loc pe 14 iunie, este vorba de o activitate de voluntariat, in cadrul careia locuitorii orasului vor desfasura o actiune de ecologizare si ingrijire a spatiului verde din preajma Clubului Copiilor – Campina. Pentru inscriere la aceasta activitate de voluntariat, da un e-mail la csr@orange.ro pana maine seara (13 iulie). Daca participi la voluntariat, ai loc vip si popcorn + suc din partea casei in timpul filmului.

Tot in zona cinematografului in aer liber, vei putea testa tot felul de tablete si telefoane din oferta Orange.

Eu tot ma intreb unde naiba e parcul „La Soldat” si ma enervez ca nu stiu, pentru ca sunt nascut si trait in Campina si zic eu ca ar trebui sa stiu. Banuiesc ca e partea din dreapta a parcului central ca parca acolo era un soldat, dar nu am idee daca ma insel eu sau nu. Asa cum nu-mi amintesc de nicio culoare cele doua statui din mijlocul parcului, atat din parcul central mare, cat si din prelungirea lui de peste drum, pe care l-as numi eu parcul central mic.

One comment

Comments are closed.