Prahova Blog Meet 2014 (ed.1), pareri si impresii

Posted by

Ieri, asa cum anuntasem in prealabil aici, a avut loc prima intalnire a bloggerilor prahoveni de anul aceasta. O intalnire care sper sa dea curs unei serii de evenimente pe toata perioada acestui an. Deja spre final am discutat despre un eventual blogmeet luna viitoare (fie 15, fie 22 iunie).

Personal, mi s-a parut unul din cele mai faine blogmeet-uri, si asta nu din cauza ca ar fi fost cu ceva mai deosebit decat restul, ci pur si simplu pentru ca eu am fost mult mai relaxat si fara sa am niciun fel de asteptari setate.

Cand am ajuns, la 2 fara zece, inca nu venise nimeni. Si chiar ma gandeam ca, si daca nu vine nimeni, pot sta la o bere linistit cu Dana, fara niciun fel de probleme. Cu alte ocazii, cand eram eu organizator, eram stresat si trebuia sa am grija ca fiecare sa vina la timp, sa se simta bine, sa iasa evenimentul cat mai perfect. De data asta nici macar nu m-am considerat organizator, nu l-am considerat un eveniment, am considerat ca fiecare e indeajuns de matur ca sa se descurce singur, asa ca m-am simtit foarte bine.

Lista participantilor la Prahova Blog Meet 2014 ed.1

1. Marin Apostol

2. Mihaela Istrate

3. Andra Istrate

4. Stefan Parvu (Strofo) impreuna cu sotia, care nu stia ca el are un blog (da, unii au pasiuni ascunse pentru blogging!)

5. Mihaela Danila, Andrei Oprea si Andrei Fagadau, care fac parte din echipa JocuriCool.ro (am sa va vorbesc despre proiect in curand)

6. Vlad Petre

7. Petre Danut Andrei de asemenea el fiind unul din cei mai vechi colaboratori la DigiPedia.ro

8, Rotaru Nicusor Adrian

9. Adelin Hogea

10. Vali Ovidiu

11. John Cristea

12. Iuliana Iacob

13. Bogdan Cojocaru

14. Robert Burcea

15. Mihalcea Nicolae (Kriogen)

16. Dana Schiopu

17. Bogdan C

18. Ionut Urzeala

DCIM100GOPRO

Ideea asta cu asezatul meselor in aceasta forma ii apartine lui John. Mai lipsea un tablou sus pe perete cu tovarsul Nicolae Haoticescu si zau daca nu-mi faceam partid. Partidul Bloggerilor Romani, cu agenda electorala de genul: gazduire gratuita pentru bloggeri, 10.000 de specialisti pentru blogul tau si asa mai departe. Se poate face, cred, un articol intreg pe tema asta, dar pur si simplu nu am chef de el.

10 comments

  1. Felicitari, am vazut prieteni vechi si sper eu, in curand si prieteni noi. Multa bafta tuturor si salutari de la Blogosfera Olteneasca.

  2. O întâlnire faină, cu oameni frumoși și dedicați pasiunii lor.

  3. Va multumesc pentru participare si ma bucur ca v-ati simtit bine.

  4. Mi-a placut ce am vazut la acest blog meet si sper sa ne revedem cat mai curand si luna urmatoare..daca se poate la sfarsit de luna. 🙂

Comments are closed.