Prahova Blog Meet ed.9 – Blogosfera prahoveana da semne de maturizare

Posted by

Desi am mai multe de spus, de bine, despre ultima noastra intrunire o sa incep cu acest articol, articol pe care vroiam sa il public inainte de blogmeet chiar dar din pacate timpul nu mi-a mai permis asta.

Pe scurt pana acum blogmeet-urile erau de doua feluri, mici si mari. Mici insemanana sub 10 persoane, mari insemnand peste 20 de persoane. Cum avea sa fie o editie era foarte previzibil dupa timpul avut la dispozitie pentru a sta pe mesenger de vorba cu fiecare si a tot discuta si invita de 100 de ori. Cand stateam toata saptamana inainte sa vorbesc cu oamenii aveam 20 30 40 de persoane, cand nu aveam timp aveam 6, chiar si 3 am fost la o editie mai de vara asa.

Blogmeet-ul de luna aceasta era foarte previzibil ca o sa fie scurt. A fost anuntat intr-un timp relativ scurt, 5 zile inainte de eveniment, eu eram intr-o perioada foarte ocupata asa ca atunci cand am facut rezervarea de 10 persoane i-am si spus lui Victor, o sa fim cred ca, maxim 6 persoane dar lasa sa fie rezervarea pentru 10 persoane. Cand l-am sunat sa ii spun ca am 18 confirmari si inca cateva fara raspuns clar a fost si el uimit.

Mai mult, cativa dintre voi au anuntat pe blogul lor evenimentul fara sa fie nevoie sa le spun eu, as zice ca si-au facut treaba.

Stiu nu inseamna foarte mult asta, dar totusi arata ca lumea e interesata si vrea sa faca ceva. Despre carcotasi care spun ca au pierdut timpul dar tot ei spun ca au plecat de acolo cu cel  putin 3 idei…. se contrazic singuri. Am identificat si oameni care vor sa invete, Deja ma gandesc la o solutie si pentru ei. Chiar unii dintre ei mi-au sugerat ideea de webinarii, eu nu inteleg ce naiba am eu cu webinarile astea de nu-mi plac, e o problema a mea nu a altora asta, si voi incerca sa o rezolv.

Revin cu alte articole pe tema editiei cu numarul 9 a blogmeet-ului prahovean in curand.

2 comments

  1. Dar ce ati realizat voi n-aveti idee cat de mult incercam sa facem si in Craiova… poate in timp voi putea sa zic si eu ca ne-am intalnit 20-30 de oameni…

Comments are closed.