Prahoveanul Anului – Categoria Bloggeri

Posted by

Daca acum cateva zile intrebam pe ocupantul locului unu cam ce a facut el pentru blogosfera. Stim ca nimic. In schimb trebuie sa ii multumesc lui Fido pentru lista de bloggeri locali, si chiar daca nu au mai fost premii, gala si nebunii de genul acesta, totusi a facut ceva, lista asta e si ea importanta. As fi preferat sa gasesc undeva pe ph-online.ro lista completa sau un top 10 al bloggerilor dar ne multumim si cu atata.

Locul 1  – Dragos Patraru (blog)

Locul 2  – Răzvan Tudor (blog)

Locul 3  – Ştrumfiţa cu Eşarfă (blog)

Nu discut nimic despre cine ce a meritat, iau lista ca atare, o consider valida si nefraudata insa astept si clasamentul zelist pe zone care se lanseaza la Social Media Summit – Iasi.

Pana atunci felicitari participantilor si sunt manru ca avem unu din cei pe care eu i-am numit a-list de ploiesti in clasament.

6 comments

 1. Bai sa-mi dau palme….de primul nu am auzit decat recent cand s-a luat de tine. Al-2-lea habar nu am cine e….
  A-3-a stiu cine e, o cunosc….si totusi nu inteleg ceva.
  Ce treaba are Prahoveanul anului cu blogurile?

 2. Pe dracu trebuie să-i mulţumeşti lui Fido pentru listă! Am urmărit lista de-a lungul anului şi am încercat s-o folosesc ca şi sursă pentru lista bloggurilor ploieştene. Aşa că pot spune şi susţine că lista respectivă a fost aberantă în proporţie de 90%!

 3. iti multumesc haotik pentru acest post.
  asa cum am mai scris si pe blogul roxanei jilaveanu, eu am aflat de prahoveanul anului de la ea de pe blog, insa nu stiam ca am iesit pe locul 3, apoi mi-a scris pe wall bogdan stoica (asa il cheama?) si m-a instiintat.
  nici nu stiam ca exista un asa top in prahova, nici acum nu`s dumirita ce e cu el si mai cu seama cine ocupa primele doua pozitii ca eu n-am auzit niciodata de ei pana acum

Comments are closed.