Prima editie „Prahova Blog Meet” pe anul acesta

Posted by

blog-meet Daca tot avem un comunicat de presa despre eveniment am zis ca nu strica sa-l postez si pe aici.  Multumesc inca o data Elenei Pelmus pentru ajutorul acordat. Poate sa-l preia oricine fara nici un fel de probleme. De asemenea cred ca e prima oara cand dau copy paste dintr-un comunicat de presa, sau la tot comunicatul.

Aveti mai jos comunicatul de presa.

Oricine are un blog sau intentioneaza sa isi faca unul este asteptat sambata, 10 mai, la ora 14:00, in Wolf Pub, Ploiesti, la intalnirea bloggerilor din Prahova.

 

Pentru a te inscrie la Prahova Blog Meet, prima editie, trebuie sa confirmi intr-un comentariu pe blogul www.dragosschiopu.ro, postul “Prahova Blog Meet 2014 (ed.1)”, cat mai curand posibil, dorinta de a participa.

 

Evenimentul are loc la intiativa lui Dragos Schiopu (Haotik), care vede aceasta intalnire ca o simpla reuniune la o bere prin care bloggerii au oportunitatea de a cunoaste prieteni noi, dar si de a-i intalni pe cei vechi. Multi bloggeri si-au dorit aceasta intalnire dupa mai bine de 2 ani de cand nu a mai avut loc un eveniment asemanator si de aceeasi amploare.

 

Scopul blogmeetului este asadar de cunoastere, fiind deschis oricui vrea sa descopere blogosfera prahoveana si, de ce nu, sa faca parte din ea. Tocmai de aceea, la inceputul evenimentului va exista o sesiune de prezentari, apoi se vor aduce in discutie teme legate de blogging.

 

Prahova Blog Meet e asadar mai mult decat o reuniune oficiala a bloggerilor activi din Prahova, ci o intalnire colocviala unde oricine doreste sa afle mai multe despre domeniu este binevenit.

 

Confirmarea participarii este necesara rezervarii de locuri in Wolf Pub, situat langa Stadionul Ilie Oana.

3 comments

Comments are closed.