Probleme chrome

Posted by

Am niste probleme la un site, din pacate nu pot sa vi-l arat pentru ca nu e accesibila pe internet partea respectiva. Ideea e simpla e un login cu parola. Dar prima oara login zice ca nu e buna parola, aceasi parola dau iar pe login si merge.

Apoi in meniu am 2 fisiere, culmea facute de mine la scriptul vechi si tocmai alea nu functioneaza. De unde tind sa cred ca e vina mea. Foarte posibil sa trimit headerele din php dupa ce trimit deja un set de hadere, sau pur si simplu alta eroare.

Ce e ciudat e ca in firefox merge perfect. A mai patit cineva chesti de genul asta, macar sa stiu pe unde sa ma uit in cod. Cel putin partea cu loginul e ciudata foc. Dar mi-ar prinde bine sa ma pot uita la niste statistici si pe ChromeBook nu doar pe calculator.

3 comments

  1. Incearca sa dai o golire la cookie-uri – mie mi s-a intamplat pe wordpress de vreo 2 ori exact asa cum zici tu…si dupa ce am facut asta totul merge perfect…

  2. Curata cookis si internet temporary files recent m-am certat cu un client din cauza ca nu i se actualiza schimbarea la website. Alta explicatie nu gasesc momentan.

Comments are closed.