Probleme tehnice

Posted by

help Am sters din greseala tabela wp-post, de fapt fisierul wp-post.MYD de pe server, cu cateva secunde inainte sa treaca back-up de ea… drept urmare, am cam pierdut toate articolele de pe 4 aprilie pana azi. O parte le-am recuperat de prin google cache, dar momentan nu ma mai lasa sa fac cereri ca sa recuperez si restul articolelor. Daca aveti alte idei de recuperare, sa-mi spuneti.

Asa ca veti observa cel putin deocamdata articole care au pozele asezate aiurea sau care au parti lipsa din ele. Incerc sa le recuperez cumva, desi nu am idee cum voi putea, mai ales ca unele din ele nu sunt in google cache.

Si da, azi am o zi proasta.

UPDATE: Ora 13:30 Am reusit sa recuperez articolul despre sentimente, multumesc in mod special lui George Dina pentru asta, pentru ca la mine in google cache nu aparea acest articol si nu reuseam sa-l scot de acolo.

Am recuperat o mare parte din articolele din aprilie, mai sunt cateva, sper sa recuperez tot, din pacate comentariile voastre s-au dus si ele, dar sunt sigur ca ma intelegeti si nu va suparati.

UPDATE: Ora 16:00 30 de articole au fost scrise in perioada 4 aprilie – 5 mai, 14 au fost recuperate in totalitate, 2 partial (si urmeaza sa mai recuperez), 14 momentan nu exista pe blog, dar avem titlurile si inceputul textului la fiecare.

UPDATE: Ora 22:40 2 articole partial recuperate, le voi rescrie, restul articolelor au fost recuperate. Multumiri speciale celor care m-au ajutat sa scot din cache-ul google al diverselor datacenter-e articolele pierdute. I-as enumera, dar le-am cerut la atat de multi sa ma ajute, incat sigur uit pe cineva. Multumesc si lui Necenzurat pentru partea finala, cand mai aveam 8 articole de recuperat si pareau sa nu fie in niciun datacenter.

UPDATE: Ora 23:20 Zero pierderi.

8 comments

 1. Vorbeste cu hositngul daca au un backup recent.
  Daca nu cache sau asta-i viata. 🙂

 2. Multumesc mult, aproape ca nu-mi parea rau de celelalte 30 de articole cat imi parea rau articolul cu „Ceva nou in fiecare zi, ca sa ai ce povesti”, pentru ca a doua oare mi-ar fi fost foarte greu sa il rescriu.

  Incerc acum sa recuperez si restul articolelor, o parte le-am recuperat pana m-a blocat google, nu stiu daca voi avea la toate linkurile dar exista cateva cai de a face asta.

 3. Credeam ca numai eu sunt patitul inainte de sarbatori. De revelion mi-a fost „ucis” un multimedia box de 500Gb, ieri mi-a fost „ucisa” tastatura la un lenovo g560 de un pusti de 6 ani, varsand un pahar de apa pe laptop. Se mai intampla.

 4. Ce mama lu’ proces verbal cauti tu sa stergi fisiere? 😀

  Io las siturile sa mearga de la ele si incerc sa ma ocup cu alte chestii. Ca, daca-mi bag nasul pe unde nu-mi fierbe oala, sigur iese cu lacrimi.

  Bine ca s-a rezolvat.

 5. Normal, procesul e cam asa: Back-up, Ceanup. dar am zis ca pana se face back-up-ul termin si eu de facut curatenie prin server. Proasta idee. Acum stiu ca se face intai back-up si pe urma curatenia lunara. In principiu sterg fisiere de loguri arhivate care ajung si la 150 de mega dupa o luna doar pentru haotik.ro. Am avut ceva probleme cand am ajun in 95% ocupare pe server asa ca acum caut sa le fac mai des sa nu mai am probleme.

 6. Logurile se salvează în baza de date pe wordpress?

  Am avut și eu o problemă cu logurile, numai că mie îmi făcea peste 6Gb pe lună… Nu îmi dădeam seama deloc de la ce poate fi, pe website am loguri care se stochează în fișiere.. apoi după o lungă căutare am observat cacheurile de la analog (cPanel)

 7. Nu se salveaza in baza de date, nu umblam la baza de date, doar ca am sters un fisier care e de fapt o tabela din baza de date.

Comments are closed.