Recensamantul domeniilor mele

Posted by

domenii Daca tot a trebuit sa refac toate site-urile din cauza unei probleme cu serverul, am decis sa fac si un mic recensamant al domeniilor pe care le mai am, cate din ele sunt active, cate din ele functioneaza pe baza de WordPress, cate din ele sunt redirectate catre alte site-uri si tot asa.

Desi initial vroiam sa fac tot felul de grafice, legat de asta, am decis ca si prezentarea lor in format text poate fi interesanta.

Asadar, sunt posesorul/administratorul a 35 de domenii, majoritatea .ro dar si cateva .com si chiar un .info. Din acestea, doua nu imi apartin in mod direct, dar pot pune content/reclame pe ele fara niciun fel de probleme, as putea spune ca am un contract de administrare pentru ele.

35 de domenii sunt in total in posesia mea. Dintre acestea, 28 sunt proprietatea NANOTEL SRL (teoretic eu nu am niciun domeniu care sa imi apartina) si inca 3 sunt ale unor prieteni sau am un contract de administrare a lor care presupune inclusiv controlul asupra deciziilor continutului existent pe ele.

Dintre acestea, 5 sunt redirectate in mod automat catre haotik.ro si sunt disponibile in caz ca cineva vrea reclama pe ele, il vrea redirectat sau vrea sa faca ceva interesant cu vreunul din ele, unul este redirectat in mod automat catre digipedia.ro .

32 dintre cele 35 de domenii stau hostate pe noul server. 

1 domeniu sta hostat la un vechi partener, sunt putin uimit ca hostul ala inca functioneaza, desi site-ul respectiv nu ne aduce niciun beneficiu.

2 stau hostate pe un shared hosting la 1and1, fiind luate de fapt la oferta, putand lua 3 domenii gratis pe acel cont de hosting.

Pe 13 dintre ele, am wordpress si sunt bloguri sau au si blog, 2 site-uri de prezentare (a mea si a firmei mele), 5 site-uri care au doar un scurt index, care nu spune mare lucru despre proiect, 4 site-uri ale unor proiecte care sunt inchise, dar ar putea fi transformate in chestii super faine, 2 site-uri de jocuri online, dintre care unul cu pierderi ale bazei de date la server, outrage-ul de saptamana trecuta.

Dintre cele 32 de site-uri ale carui proprietar sunt, 25 sunt domenii .ro cumparate de la ROTLD,  6 sunt .com si 1 .info (cum va spuneam si mai sus). Cele 3 pe care le am in administrare sunt domenii ro, si anume: mena.ro, paintball.ro si haotic.ro.

Imi este foarte clar ca o parte din ele voi incerca sa o monetizez, iar alta parte cat mai mare sa o vand donez celor care ar putea avea mai mult timp de proiectele respective.

Daca sunteti interesati de lista de domenii, astept un email in care sa imi spuneti ce anume va intereseaza (publicitate sau sa cumparatii domenii) si sunt deschis la discutii.

4 comments

  1. Stiu ca nu se pot cumpara, poate m-am exprimat gresit in articol, se pot dona si se poate face un trasfer al drepturilor de folosinta, explica foarte clar pe pagina ROTLD cum se face asta.

  2. Am si eu 2 domenii .ro pe care as vrea sa le vand sau eventual sa le dau in grija cuiva pasionat si care va face ceva frumos din ele. Unul este indexer.ro iar altul i-stiri.ro . Esti cumva interesat?

    BTW – frumoasa colectie de domenii 🙂 !

Comments are closed.