Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [45]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta nu avem multe de prezentat, nu au fost multe evenimente sau, cele care au fost, s-au incheiat in urma cu cateva ore si, cum au fost adevarate maratonuri pentru cei care au participat, ma asteptam sa nu mai gaseasca energia sa si scrie despre eveniment.

Asadar, avem o groaza de articole interesante din blogosfera si un singur eveniment, dar local si cu bloggeri, sau cum zicea Catalin „Ocazia a fost una rară pentru micul nostru oraș, evenimente de genul acesta sunt rar întâlnite„.

Deci pentru inceput, va spunem ca prin Ploiesti a trecut Caravana Peugeot Route 301 si cativa bloggeri au fost invitati sa testeze minunatia de masina. Va las sa cititi despre ea, despre masina adica, dar si despre eveniment, la Ana Musat si la Catalin Cristache.

Dupa acest eveniment de mai sus, tin sa va anunt ca s-a lansat aplicatia Fillr pentru windows 8, de asemenea Cristian Loloiu mai pregateste o surpriza din cate stiu eu, dar pana nu anunta, nu va zic nimic.

Andrei Terecoasa a descoperit Regiotrans si se pare ca ii place, am scris si eu ceva despre calatoriile mele cu aceasta firma si am in draft de cateva saptamani un alt articol legat de o sesizare facuta la ei si care s-a rezolvat intr-o singura zi.

Spre final, va invit la Adrian Rotaru, sa vedeti cum arata Ploiestiul de sus, eu m-am uitat cu jind nu la filmari, ci la drona cu care filmeaza baietii, ca tot visez si eu sa-mi iau una.

Si mai va dau un bonus,  pentru cei interesati de politica, mai scriam si eu candva pe acest subiect, lista candidatilor din Prahova la alegerile parlamentare. O gasiti la Gabriel Dima pe blog.