Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana

Posted by

happy_bloggingChiar daca saptamana trecuta ne-a lipsit retrospectiva, saptamana aceasta avem cateva evenimente interesante despre care sa povestim mai jos. Cateva s-au desfasurat in offline, alte cateva in online.

Si pentru ca mi-a placut foarte mult cana primita de la Vodafone cu Happy Blogging, am decis ca este poza perfecta pentru campaniile retrospectiva saptamanii. Probabil trebuie sa o dam lui Vali Ovidiu sa faca o poza profesionala cu cana si sa folosim varianta respectiva.

O sa incep cu Nokia N9 Demo Days – Ploiesti care a avut loc intr-un cadru restrans cu 12 persoane dintre care 10-11 erau bloggeri. Cativa dintre ei au scris despre ce au vazut sau s-a intamplat acolo: Haotik, Jorje, Cetele si sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Apoi, tot in spiritul Nokia si a faptului ca bloggerii nostri sunt mai mult decat bloggeri si fac si chestii misto, o sa va anunt ca s-a lansat Fillr Winter Edition, iar colegul lui de echipa nu a stat nici el degeaba si a lansat Lil Painter Winter Edition. Despre un reportaj cu echipa Fillr o sa va vorbesc zilele urmatoare separat,  ca e prea misto ca sa fie doar mentionat aici.

Mai multi bloggeri au fost prinsi in „marea intarziere de marti” a trenurilor si au taxat CFR-ul, unele articole fiind atat de dure incat nu o sa le mentionez aici. Recomand celor de la CFR daca tot tin trenul 3 ore pe camp, sa se asigure ca nu e plin cu bloggeri din Prahova. Au scris: Ana Musat si Alin Toma. Lui Alin i-as recomanda totusi sa fie putin mai moderat in limbaj.

De asemenea, se pare ca avem un blogger prahovean care e inca pasionat de Orasul Minier, asa ca prin el am aflat ca a venit iarna in Orasul Minier.

As mai incheia cu Bloggers Secret Santa unde am fost singurul blogger din Prahova care a participat, si eu cam pe jumatate ca nu am putut sta la intregul party.

9 comments

  1. @elena Din pacate una nu era pentru bloggeri iar la cealalta se facea pe baza de invitatie nu putea venii orice blogger. Asa ca nu puteam in nici unu din locuri sa trimit pe cineva in locul meu

    @alin nu e problema mare, acum, si eu am mai facut greseli de genu asta in copilarie (ca blogger) doar ca poti tine minte pe viitor, iti explic la un blogmeet daca e cazul

    @ctl acum nu sariti toti pe el, ca daca eram si eu intren, mama ce articol imi mai iesea 🙂 Glumesc. Eu eram fericit daca se intamplineau 2 conditii, curent si net. Putea sa stea toata ziua trenul in camp.

  2. @Bogdan nu am cum sa spun ca ai scris saptamana trecuta cand ai scris azi, nu exista actualizari de posturi in retrospectiva.

Comments are closed.