Un Haotik, Doua petreceri

Posted by
bloggers_secret_santa_party_bucuresti

Dupa ce am reusit sa fiu prezent la 3 evenimente intr-o zi, iata am ajuns sa merg si la doua petreceri intr-o singura noapte. Uua organizata de Vodafone: Blogger Secret Santa Party si cealalta organizata de 1and1:  Winterfest Party 2011. Cel mai greu a fost sa aleg cu care incep si cu care termin. Dar pana la urma am reusit sa gasesc o solutie acceptabila pentru a ma distra atat cu bloggerii dragi mie cat si cu colegii de munca.

Am inceput cu Blogger Secret Santa Party unde nu cred ca are rost sa spun cu cine m-am intalnit pentru ca m-am intalnit cu toti bloggeri. Despre filmul pe care mi l-a adus cadou Mos Santa Secretosul (traducere romaneasca marca Haotik) o sa va povestesc intr-un review al lui zilele urmatoare. Mi-a placut si cana de asemenea, De fapt in momentul asta sorb o zeama de arbore de cola chiar din ea. Luni o duc la munca, sa ma laud cu cana mea de blogger. Multumesc Vodafone pentru organizare si Manafu pentru idee, sustinere, invitatie, si ce o mai fi facut el pe acolo.

Dupa ora 00:00 am decis ca e totusi momentul sa ma duc si la celalalt party. Nu apucasem eu sa dansez cu flebetea mea dar am amanat dansul pentru data viitoare. Si asa nu stiu ce a facut Dana la Biz Social Media Snow Camp dar toata lumea a intrebat de ea si daca inainte de asta nu-mi iesea vreo combinatie ca stia lumea ca-s insurat, acum are o armata de blogherite admiratoare care par foarte hotarate sa stea cu ochii pe mine mai ceva decat pe prietenii/iubitii lor.

Faza funny e ca dupa ce am plecat pe drum mi-am dat seama ca in agenda nu notasem locatia. Iar websiteul cu datele e de uz intern asa ca m-am trezit pus in ipostaza sa iau un taxi si sa ii arat pe Google Maps (noroc ca mai aveam net) unde sa ma duca. De obicei memorez harta inainte asa ca stiam zona in care trebuie sa ajung chiar daca nu-mi aduceam aminde deloc cum se numea clubul.

Am ajuns in cele din urma, mai ales ca am avut norocul sa-mi raspunda un coleg si sa imi dea si denumirea clubului si a inceput seria numarul doi de distractie, dans, voie buna, si un mic BTL Campaign. Stiti voi cum am facut la Social Media Summer Camp in vara. Partea funny e ca daca la inceput nu prea voriau stikere cu haotik lipite pe ei, dupa ce le terminasem inca mai veneau colegii sa-mi ceara stikere. Din pacate am fost nepregatit si am avut doar ce era in rucsac adica 35 de bucati, promit sa-mi incarc sacul cu 100 de bucati ca sa nu mai raman fara „marfa”

Am dansat putin si colegele de la munca si m-am gandit ca nu ar fi rau sa ma duc si acasa, mai ales ca astazi am avut o alta zi interesanta despre care o sa va vorbesc luni dimineata.

Comments are closed.