Nokia N9 Demo Day

Posted by

Nokia-Demo-Day-Ploiesti

Aseara, dupa o lupta infernala cu traficul din Bucuresti si ceata de pe DN1, am ajuns si eu, ultimul, la Nokia N9 Demo Day din Ploiesti. Din fericire, nu apucasera sa inceapa, dar am ratat prezentarea celor din sala. Cu exceptia unuia, ii cunosteam pe toti, dar mi-ar fi placut sa vad cum se prezinta in mod oficial. Eu am bagat placa standard cu: antreprenor, blogger, programator, desi varianta noua este aceea de a fi antreprenor.

Despre telefon nu o sa am multe de spus, il mai vazusem, avea aspecte care mi-au placut si unele care nu mi-au placut. Mi-a placut sa descopar cateva calitati ale lui care nu se vad usor la prima vedere si mi-am dat seama ca Nokia mai are cativa asi in maneca (adica unele patente) interesante. Unul dintre patente este cel legat de ecranul telefonului N9. Ecran curbat, de un negru special si mai ales rezistent la zgarieturi. Nu stiu daca fac obiectul unui singur patent sau mai multe, dar intr-adevar sunt cateva lucruri interesante legate de treaba asta. Tot legat de negrul ecranului, acesta asigura o buna vizibilitate si atunci cand e soare puternic.

Chestia cu Swipe, stiam de ea, dar nu ma prinsesem eu daca e buna de ceva si la ce e buna; e interesanta, e putin aiurea faptul ca trebuie sa incepi din marginea ecranului, dar cred ca are o logica destul de buna de ce se intampla asa. Cred ca dupa ce te inveti cu asta, o sa ti se para super.

Rezistenta lui iar e o chestie pe care nu o vezi la alte telefoane. E facut dintr-o singura bucata sculptata, de policarbonat . Deci nu are suruburi, daca vrei sa umbli in el mai bine stai cuminte, ca nu e de tine.

Lista cu participanti:

 1. Haotik
 2. Ravi
 3. Bogdan Doicin
 4. Dragos Irimia
 5. George Dinca
 6. Bogdan Simion
 7. Bogdan Cojocaru
 8. Vali Negoita
 9. Loloiu Cristian
 10. Catalin Cristache
 11. Matei Daniel
 12. Irinel Barbalata

Puteti sa luati lista cu copy-paste, fara probleme. Dupa cum vedeti, majoritatea au blog.

3 comments

 1. Nu s-a scris pe foaie, am observat ca lipseste dar nu imi aduceam aminte cum il cheama, ca tot imi statea Iulian pe creier. In plus eram prea preocupat cu altele :))

Comments are closed.