Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana

Posted by

Dupa cum v-ati obisnuit, sambata vin cu retrospectiva saptamani, adica cu linkuri catre lucruri interesante din blogosfera.

In primul rand il avem pe Dragos (aka 3ditorial) care s-a calificat cu proiectul lui pentru Pepsi Refresh in etapa finala, pentru asta din cate am inteles inca mai are nevoie de voturi. Daca vreti sa ii dati un vot o puteti face aici.

Dupa aceea evem un #blogdrinkmeet organizat de Waven la care din pacate nu am putut ajunge. Speram sa pot face si eu blogmeet-ul lunar maine dar nu am avut timp sa mai organizez sau sa fac ceva.

Mai avem o campanie EvoMag pornita pe bloggul subsemnatului la care s-au inscris in aceasta saptamana 3 bloggeri prahoveni, Cristi, Bogdan si Kriogen.

Iar ziarul Altphel isi face probleme legate de numarul de comentarii din blogosfera, probabil din cauza ca noi le avem si ei nu. Voi ce parere aveti?

3 comments

  1. Salutare
    Ca tot ai pomenit, si eu am problema celor de la AltPHel. De ce nu comenteaza lumea si pe site-ul meu? Cu ce am gresit?
    Mersi.

  2. Felicitari lui Dragos. L-am votat si sper sa ajunga si mai sus. Interesanta faza cu comentariile. Sunt, desigur, un indicator, dar mai important pentru noi, ca bloggeri, este sa facem ce stim sa facem mai bine si sa o facem cu drag.

    Frumos ca faci un sumar saptamanal. Ocazie cu care mi-ai dat ideea sa fac si eu asa cvea in Brasov. No, mie imi pare ca nu esti chiar asa de haotic(k). :))

Comments are closed.