Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [38]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta avem multe nebunii facute de bloggerii din Ploiesti. In primul rand, o nebunie de-a lui John, pe care de data asta nimic nu l-a mai oprit sa o puna in practica, si anume, sa mearga pe jos de la Ploiesti pana la Bucuresti. Eu i-am spus ca exista tren, dar el nu si nu, ca alea mereu intarzie si ca e mai bine pe jos. Aventura in care l-a „tarat” si pe Adita. De asemenea, avem stiri de la IM World 2012, povestile aventuroase de saptamana trecuta de la Brasov si, nu in ultimul rand, Google a trecut si pe la Ploiesti, un alt blogger pasionat observand masina lor pe strazile orasului nostru.

Deci, cum va spuneam, John Cristea si Adrian Rotaru si-au pus in gand sa mearga pana la Bucuresti pe jos. Asa ca sambata dimineata au purces la drum si timp de 11 ore am mers pe directia Bucuresti-Ploiesti cu auto-pingeaua. De asemenea, la intoarcere, cu ultimele lor puteri, au scris si pe blog, asa ca va invit sa cititi ce au scris John Cristea dupa eveniment si Adrian Rotaru chiar in timp ce se afla la volanul auto-pingelei sale. Nu ramane decat sa mai spun un: Bravo, baieti!

Saptamana trecuta va povesteam de aventura de la Brasov a celor 3 bloggeri ploiesteni. Ei bine, saptamana aceasta am si aflat ce s-a intamplat acolo din povestile lor, povesti pe care va invit sa le cititi la: Nicolae Mihalcea, Dragos Schiopu, Dana Schiopu.

Desi speram sa avem mai multi participanti ai blogosferei prahovene la evenimentul Internet Mobile World 2012, pana acum doar  Eduard Bindila a scris despre eveniment, asteptam impresii si de la altii daca au fost pe acolo.

Si, la final, vestea care a zguduit Ploiestiul si a ajuns chiar si prin presa, masina Google a fost vazuta la Ploiesti. Cred ca pentru ultima oara, daca a trecut prin anumite cartiere „pe care le mai stiu eu”, asa ca materialul cu ea s-ar putea sa devina foarte valoros in curand. Va las sa cititi despre asta la Catalin Cristache.