Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [47]

Posted by

retrospectiva Dupa cateva saptamani, in care parea sa nu se mai intample nimic in blogosfera ploiesteana, iata ca lucrurile si-au revenit, avand parte de mai multe surprize placute din partea bloggerilor locali. Asadar, in saptamana ce tocmai a trecut, am avut parte de un meci de baschet amical, in care bloggerii au aratat ca se pricep si la altceva in afara de scris, am avut parte si de o campanie pentru bloggeritele locale, amatoare de muzica si dans, un eveniment la Bucuresti la care au participat si cativa bloggeri din Ploiesti si, nu in ultimul rand, bloggerii ajung, rand pe rand, la Ploiesti Shopping City (cei care nu au putut participa la deschidere, bineinteles).

Incepem cu meciul anului la baschet, si anume, cel disputat sambata intre bloggerii din Ploiesti si Asesoft Junior. Daca vreti sa vedeti poze si ce s-a mai intamplat pe acolo, va recomand sa cititi la Ana Musat, Adrian Rotaru, Vienela Sas si, nu in ultimul rand, la subsemnatul (Dragos Schiopu).

Apoi, vreau sa va vorbesc despre o campanie desfasurata in blogosfera prahoveana si la care au participat 3 bloggerite: Ana Musat, Vienela Sas si Livia Iusan.

La Netcamp 2012 m-am intalnit cu mai multi bloggeri din Prahova, dar din pacate nu am gasit pe blogurile lor prea multe despre eveniment, asa ca va invit sa citit la mine un prim articol legat de ce s-a intamplat pe acolo.

Si, la final, va las cu un nou articol despre Ploiesti Shopping City gasit la Elena Pelmus pe blog.