Ziua H

Posted by

 De ceva vreme am o idee, un experiment pe care eu l-am numit Ziua H. In cele din urma, m-am decis sa dau drumul la treaba si sa il pun in calendar. Mai avem un eveniment pe 5 decembrie, care este de asemenea foarte important pentru mine, dupa care va invit inca de acuma sa stati cu ochii pe blog, pe data de 13 decembrie 2012

Daca nu ati inteles inca, nu o sa va spun deocamdata nimic despre ce inseamna Ziua H, pentru ca, asa cum v-ati dat seama, acesta este un teaser la eveniment. Cred ca deja v-ati obisnuit cu faptul ca imi trec tot felul de lucruri nebunesti prin cap si ca nu aveti sanse prea mari sa ghiciti ce vreau sa fac in acea zi.

Bineinteles ca are legatura cu blogul, are legatura cu Haotik, are legatura cu online-ul, motiv pentru care am si un hashtag pe twitter #ZiuaH pe care va invit sa va dati cu parerea despre ce s-ar putea intampla in ziua respectiva.

Doua „indicii” importante pentru voi: nu imi inchid blogul la data respectiva si nici nu schimb tema, cred ca ati observat ca unele schimbari la tema au loc treptat, cand mai imi vine mie sa schimb cate ceva la ea, dar in rest imi place foarte mult asa cum este. Asa ca tot ce va pot spune, in afara de ce nu este ziua H, este ca trebuie sa stati pe blog in ziua respectiva pentru a afla despre ce e vorba.

De asemenea, pe langa twitter, va invit sa lasati si aici in comentarii ce credeti voi ca se va intampla de ziua H.

4 comments

  1. Ziua blogului 10 mai 2007
    Ziua mea 23 mai …. 1990 (ca vreau sa fiu par mai tanar)

  2. E ziua fiului meu…asta asa ca sa va lamuriti :)…e nascut marti 13 decembrie 2005

Comments are closed.