Retrospectiva trafic in 2011

Posted by

analytics haotik 2011 Cam astea sunt rezultatele mele din 2011, desi nu am atins pragul pe care il doream, traficul a crescut mereu chiar daca uneori parea sa dea inapoi pentru a isi lua un nou avant.

Pentru anul 2012 nu-mi fac planuri de 100.000 de unici pe an pentu ca am observat ca cu cat trag mai tare sa am mai multi vizitatori cu atat scade traficul zilnic. Si oricum ceeea ce imi doresc eu este un 200-300 de mii de unici pe an, ceea ce voi face pentru a ajunge la acea valoare vom vedea de-a lungul anului.

Oricum a fost nu an bun, am fost multumit de rezultatele obtinute si de cresterea blogului meu atat in diverse clasamente cat si ca trafic sau vizibilitate.

Pe langa aceasta statistica cred ca stiti ca semnalizez de fiecare data cand am un nou record de trafic. In felul asta recordul fiind un nou etalon pentru momentul in care vreau ca acel record sa fie minimul de trafic pe care sa il am zilnic pe blog.

Ceea ce stiu sigur ca odata cu traficul vin si alte avantaje si benefici. Si nu vorbesc de cresteri de trafic artificiale despre care va spun ca nu aduc absolut nici un beneficiu.