Oferte de iarna cu Romtelecom

Posted by

big_variat_1Este vorba, de fapt, de oferta de sarbatori care esta inca valabila, pana la 31 ianuarie. Oferta la Pachetul Anului iti ofera internet, TV si telefonie la un super pret,  doar incepand de la 59 de lei (TVA inclus). Oferta aceasta speciala despre care v-am vorbit este valabila pentru clienti noi sau cei aflati in ultimele 3-6 luni de contract.

Dupa cum vedeti si in poza, oferta cuprinde pana la 62 de canale, pana la 100 de Mbps la conexiunea de internet si telefonul fix fara fir gratuit si, pe langa toate aceste beneficii, daca veti comanda online, veti putea castiga peste 1000 de premii. Puteti verifica oferta completa aici.

Puteti castiga deci 3 excursii in Italia, 65 de blendere sau 1000 de retetare, daca sunteti printre primii care se inscriu; toate astea pe langa oferta speciala pe care cei de la Romtelecom au pregatit-o pentru voi.

De asemenea, am avut prilejul cu ocazia sarbatorilor sa ascult live corul din reclama de la TV, si va garantez ca stiu a canta si colindele originale la fel de bine ca si cele din reclama. Chiar am fost impresionat de unul din membri corului, dar nu stiu daca v-am povestit pe blog despre asta la momentul respectiv.

Oricum va invit sa vizionati corul Romtelecom si intreaga reclama mai jos:

6 comments

  1. Mie unul mi se pare umpic cam exagerata ideea de a transforma o colinda in material de promovare.. Parerea mea

  2. Si noi am facut Plugusorul Bloggerilor din Prahova anul acesta, am facut si unu anul trecut. Nu e o idee noua doar ca a fost indeajuns de mediatizata incat sa prinda.

    E ca si cum ai spune ca e exagerata ideea ca Mos Craciun sa apara in reclamele Coca Cola sau Pepsi.

  3. Este una din cele mai reusite reclame din sezonul de iarna pt telecomunicatii.

  4. Nu chiar asa pentru ca mos craciun tot de coca cola o fost inventat, din cate stiu eu.. Era si pe vremuri un mos dar nu ca si acesta. Si totusi in aceasta colinda apare Domn Domn(ii despre dumnezeu) ii total altceva. Parerea mea

  5. Fata de alte reclame la Romtelecom, aceasta, dar si cealalta, cu Cleopatra Stratan, sunt mult mai reusite. Oferta celor de la Romtelecom a fost cu ocazia sarbatorilor de iarna, deci mie mi se pare destul de normal sa aiba linia melodica a unor colinde.

Comments are closed.