Retrospectiva trafic in 2012

Posted by

Google_Analytics Asa cum obisnuiesc, la inceputul anului ma uit la rezultatele din analytics si trag anumite concluzii. Anul trecut spuneam ca nu imi stabilesc in plan sa ating 100.000 de unici, pentru ca imi doresc mult mai mult de atat. Uitandu-ma la cele 131.000 de vizite, as putea spune ca aveam toate sansele sa ajung la 300.000 de mii, daca nu faceam cateva greseli majore. 

Oricum, faptul ca am invatat ceva din ele s-a vazut in ultima parte a anului, cand traficul a crescut constant. Fara varfuri care sa fie semnalizate drept noi recorduri de trafic (e undeva la 1000 sau peste 1000 de vizitatori pe zi recordul ce trebuie depasit), am reusit totusi sa cresc zi de zi si sa am o medie de peste 400 de vizitatori zilnic. Desi inceputul lunii decembrie anunta un nou record, zilele de sarbatoare, in care lumea s-a mai si distrat, si-au spus cuvantul. Astept cu interes rezultatele lunii ianuarie.

trafic_2012

A scazut durata medie pe care o petrece un vizitator pe site, dar urmeaza sa creasca, pentru ca stiu ce am gresit si aici si am inceput sa lucrez si la asta. A crescut bounce rate-ul, desi sper ca in urma campaniei de remarketing sa scada in 2013.

Urmeaza un an greu pentru mine, dar este un an in care am de gand sa investesc mult efort in dezvoltarea blogului si, daca va aduceti aminte de articolele mele, in care comparam blogul cu condusul unei masini, e timpul sa tin acceleratia apasata la maxim si sa obtin rezultatele pe care mi le-am propus.

9 comments

  1. chiar nu am facut niciodata o statistica a blogului, asa ca m-ai facut curios
    413.771 vizite, Vizitatori diferiţi: 340.950, Vizualizări de pagină: 695.149, Durata medie a vizitei: 00:01:10 cam asa arata la mine pe 2012. Avand in vedere ca m-am ocupat foarte putin de blog e bine 🙂

  2. Felicitari e o statistica buna pentru 2012.
    Am si eu o intrebare: Cum realizezi aceasta statistica? Exista pe wordpress un plugin special sa folosesti un alt site?

    Numai bine!

  3. @Vlad poza e din Google Analytics. Cred ca am un tutorial pe blog pe undeva despre cum sa pui Analytics pe site.

  4. Din punctul meu de vedere.. nu am un anume target de vizitatori pe care-i astept pe site, cati sunt, sunt.. macar stiu ca ma citeste cineva. 😀

Comments are closed.