Cele mai citite articole in 2012

Posted by

retrospectiva_2012 Stiam in mare care sunt cele mai citite articole din 2012 pe haotik.ro, dar am avut parte si de cateva articole pe care nu le remarcasem de-a lungul timpului. Am vazut la mai multi din online astfel de clasamente si, desi eu am anumite reticente in a comunica astfel de clasamente, am decis sa fac totusi pasul acesta, sa sa va dau lista de articole care au fost cel mai des vizitate in 2012. 

E interesat sa vad ca un articol inca din 2010 se mentine inca pe pozitii, de asemenea mi se pare foarte amuzant sa am pe locul 2 in cele mai citite articole ale anului, un articol destul de prost, pentru ca intre timp m-am prins care sunt diferentele si exceptiile in cazul substantivelor neutre.

Succesul campaniilor #evoBlogger se vede si in clasament si erau si celelalte in top 50, de asemenea pot sa va spun ca in top 50 sunt multe articole legate de Samsung, nu doar cele pe care le puteti vedea mai jos in top 10.

Daca aveti intrebari legate de clasament, le puteti lasa in comentarii. Bineinteles ca topul este destul de irelevant, fiind o multime de factori care pot influenta acest top de-a lungul anului.

 1. Transilvania Vision – episodul 2
 2. Lectie de limba romana: Succesuri/Succese
 3. Setari cartela internet Vodafone pe Samsung Galaxy Tab
 4. Cat costa o tableta?
 5. SeeNow este acum disponibila si pe Samsung Smart TV
 6. Campanie: Laptop de blogger, de #evoBlogger
 7. Ce cumperi online cu PayPal?
 8. Noul internet banking de la Banca Transilvania
 9. Stie cineva un soft care sa inregistreze convorbirile telefonice pe Galaxy Tab
 10. Turul Romaniei 2010 – Lacul Sf. Ana (ziua 15)

2 comments

 1. Nu e de mirare daca ai articole din anii trecuti inca pe pozitii fruntase, pentru ca inseamna ceva. Ai scris bine! 🙂

Comments are closed.