Rezultatele Programului DigiPedia Test Lab

Posted by

digipedia_ro In urma cu aproape 3 luni, anuntam posibilitatea bloggerilor pasionati de tehnologie, aflati la inceput de drum, de a obtine produse in teste prin intermediul programuluiDigipedia Test Lab, cu ajutorul prietenilor nostri de la evoMAG.ro. Ei bine, astazi a venit vremea sa anunt rezultatele acestui proiect si cateva pareri personale, legate de acest proiect.

S-au testat tablete, laptopuri, telefoane, dar si multe alte jucarii interesante. In total, au fost scrise peste 25 de articole de catre 15 bloggeri care au trecut de primul proces de selectie si au ajuns sa lucreze cu cei de la evoMAG, in cadrul acestui program.

Din feedback-ul primit de la evoMAG, legat de aceasta colaborare, am notat o parte care spune multe despre ce inseamna acest proiect si despre oportunitatile pe care le-am creat pentru bloggerii aflati la inceput de drum:

Cel mai mult m-a impresionat Lucian Florescu, un tanar elev, pasionat de IT. Un om cu bun simt, care si-a respectat termenul de livrare, mi-a returnat produsele intacte si a fost tot timpul prezent cand am avut nevoie de o informatie.

Despre Lucian pot sa va spun ca nu am auzit niciodata in viata mea pana la acest program. In cadrul intrebarilor puse la inceputul colaborarii, am aflat ca are 16 ani si ca are un blog din lunaianuarie 2013. Vazand cuvintele de mai sus, nu pot sa spun decat ca programul acesta merita din plin continuat si dezvoltat, pentru ca ajuta bloggerii. Si asta e si ideea in care a fost construit.

Multumirile mele merg atat catre Lucian, cat si catre toti ceilalti care au scris articole bune si foarte bune. Mai jos aveti lista cu cei care au fost implicati pana acum in acest proiect si, daca am uitat pe cineva, il rog sa ma traga de maneca sa il adaug aici.

 1. Rata Vasile
 2. Matei Iurea
 3. Dalea Petru
 4. Ana Musat
 5. Bascianu Ramona
 6. Irina Bartolomeu
 7. Lucian Florescu
 8. Madalin Blindaru
 9. Rosca Bogdan
 10. Catalin Cristache (nu stiu ce s-a intamplat cu blogul lui, asa ca momentan nu am unde sa pun link)
 11. Havrince Daniel-Petrisor
 12. Mihalcea Valentin
 13. Radu Andrei Razvan
 14. Daniel Popescu
 15. John Cristea

Programul continua, trebuie sa reactualizez in urmatoarele zile lista de produse, asa ca stati cu ochii pe noi. De asemenea, nu am renuntat nici la ideea de a aduce bloggerilor oferte speciale si reduceri prin intermediul celuilalt program experimental, dar pentru asta sper sa ma ajutati si voi, punand macar cate un link sau banner catre DigiPedia.ro si ajutandu-l sa creasca.

2 comments

 1. Acum aflu pentru prima data de asa ceva. Nu am gasit prea multe detalii.
  Cum se devine tester?

 2. Nu e vina mea ca nu urmaresti blogul zilnic. Poti sa iti inscrii mailul sus si primesti o data pe zi dimineata articolele puse pe blog de exemplu.

  Deocamdata vreau sa schimb ceva la programul respectiv si e o mica pauza.

Comments are closed.