Romanii sunt …

Posted by

romanii_sunt_desteptii O sa va las pe voi sa imi spuneti lucruri frumoase despre romani, pentru ca sunt sigur ca le stiti foarte bine si, desi va e greu uneori sa le spuneti, le simtiti acolo, in adancul sufletului vostru.

Mie imi este destul de greu sa vorbesc despre romani, am atatea articole pe blog in care va vorbesc despre ei si in care laud oamenii (mai ales cei din nordul tarii), dar si locurile frumoase de care beneficiaza Romania.

Si, chiar daca uneori suntem tentati sa spunem lucruri rele despre romani, astazi va provoc sa imi spuneti ce atribute puteti gasi romanilor. Deci vreau sa vad in comentarii lucruri pozitive despre romani, ce va spune voua atunci cand auziti de acest popor, al carui reprezentant si ambasador sunteti.

Pentru mine, romanii sunt ospitalieri. Influentat atat de povestile citite in copilarie, dar si de experientele avute atunci cand plec in „Turul Romaniei”, va pot spune cu siguranta ca asta este una din calitatile principale ale lor. Sunt sigur ca mai pot gasi multe alte atribute pentru romani, dar am preferat sa aleg unul singur pe care il consider eu cel mai marcant.

As vrea sa nu venim in comentarii cu 100 de atribute, ci cu unul singur care credem nu ca este cel mai important, asa cum am facut si eu mai sus. Chiar sunt curios ce atribute pozitive puteti da acestui popor.

P.S. Restul comentariilor sau atributele negative vor fi sterse.

3 comments

  1. eu iubesc romanii cu bune si rele si asta pentru ca am crescut prin romani din toate colturile tarii, inca din primele momente ale vietii. Pe de o parte, pentru ca mama era din Bucuresti, tata din Brasov, iar bunicile – una din Salaj si alta unguroaica get beget. Apoi, am fost plimbata prin Romania la doar cativa anisori.

    Pentru mine, romanii sunt glumeti, caci suntem in stare sa facem haz de orice necaz, sunt ospitalieri, cum zici si tu, si saritori, cand esti intr-o situatie nasoala. Si-si iubesc tara, chiar daca nu realizeaza asta. Si sunt norocosi, pentru ca au o tara prea frumoasa!:)

  2. Eu iubesc Romania, cetatenii acestei tari minunate strica tara. Oare de ce straini vin in Romania si isi fac un vitor si o familie in tara?

  3. niste prosti, ca tac din gura in fata guvernului in care ei isi fac cefele groase, fac biserici de 600 mil euro si noi murim de foame, fara spitael, fara scoli, fara educatie, copii in ziua de azi sunt niste terminat, scz de jignire, am 23 de ani si stau si ma uit la terminatii asta de copii cu freze si pitipoancele de la varsta de 13 ani care nici nu mai recunosti copii de atata machiaj si unghii false .. chiar imi pare rau de viitorul lor, si al nostru, pentru ca ei ne sunt platitorii pensiilor ..daca om apuca sa ajungem la pensie..

Comments are closed.