S-a deschis Caffe Cinema 3D la Ploiesti

Posted by

Aseara o mana de blogeri impreuna cu alte somitati ale ploiestiului, si ziaristi au participat la deschiderea Cinema Caffe 3D Patria din Ploiesti. Ne-am simtit onorati sa fim pentru prima oara bagati in seama si noi ca bloggeri si invitati la un asemenea eveniment.

Gazda a stiut sa ne intampine cum se putea mai bine, asa ca chiar de la intrare ne asteptau doua domnisoare cu cate un pahar de sampanie si flori pentru doamenele care ne insoteau. Atmosfera foarte placuta chiar daca eu nici macar pe Volo nu l-am recunoscut pana nu mi l-a aratat cineva.

La inceput nu cunosteam pe nimeni si ma intreabam ce caut eu acolo intre lumea buna a ploiestiului, dar a aparut Vali, apoi a venit si George si Kriogen si Strumfita si astfel deja eram in gasca. Apoi am inceput sa recunoastem si chipuri de prin presa locala. Primul luat la ochi Fido. Le-am zis ca trebuie sa mergem sa-l cunoastem si personal asa ca am luat trupa si ne-am prezentat in fata lui, stia cine sunt  (ce mai e cineva cine nu stie) apoi i-am prezentat blogosfera, sau o mica parte din ea. Am stat putin de vorba si ne-a promis ca ne vedem la urmatorul blog meet.

Sala era frumos amenajata si sincer mi-ar place sa facem niste #moviesblogmeet -uri pe acolo. Filmul a fost pe masura, eu unu nu-l vazusem. Tehnologia 3D prezentata pot spune ca e cea mai buna din cele pe care le-am testat in Romania, si am testat si si iMAX-ul si 3D-urile de pe la bucuresti. Calitatea salii s-a vazut nu in filmul propriuzis ci in demo-urile puse inainte, demo-uri facute pe computer in care obictele respective ies cu mult in afara ecranului si par sa iti ajunga la nas. Si da, chiar au reusit sa imi creeze senzatia asta intr-un mod pe care alte cinematografe nu au reusit. Ramane inca in top, inaintela acestuia pe care il pun pe locul doi, cinematograful din GardaLand (Italia) dar cred eu ca sa ajungi pe locul 2 in topul cinematografelor mele 3d e ceva, mai ales ca pana acum am zis ca nu se compara 3d-ul din romania cu ce am vazut atunci in Italia. Ei bine, iaca primul cinematograf in care calc si care se poate compara, nu egaleaza dar macar se poate compara.

Cum sunt pasionat de aceasta tehnologie cu siguranta voi mai ajunge pe treptele cinematografului din Ploiesti. De azi am inteles ca ruleaza tot Rezident Evil (3D) si inca doua filem (2D) si anume Inception si Cartita. De asemenea in aceasta locatie vor avea loc si evenimente de tip stand-up comedy si teatru de improvizatie.

Ne-a vorbit primarul, alti oameni de vaza (cu care ma mai cunosc eu – pentur cine se uita la Traznitii) si cea mai mare impresie a facut-o blonda domnului ministru adica doamna consilier Catrinel Danaiata. Eu am fost impresionat de data aceasta de o bruneta dar nu are rost sa intru in detalii.

Ce e important pentru noi ploiestenii sunt doua promisiuni facute de Primar impreuna cu … cu cineva de pe la Romania Film… una ca pana la anul vom avea sala mare a cinematografului amenajata intr-un spatiu modern si de nerecunoscut, si a doua ca vom avea un mare festival de film la Ploiesti. Si noi bloggeri comentam prin spate ca festuvalul e deja aranjat dinainte. Cineva din sala a spus tare data la care urmeaza sa fie festival de film la Ploiesti. Culmea a facut ca promisiunea cu pricina si festivalul sa fie o coincidenta si astfel daca se respecta promisiunile vom avea anul acesta doua festivaluri de film la Ploiesti.

Am facut cateva poze desi aparatul meu nu e cel mai bun in spati intunecate.

Cafee Cinema 3D Ploiesti Deschidere Haotik Trupa Micul Paris [Haotik]

Vali muncea din greu acolo, cred ca a scris articolul in timpul evenimentului. George era si el pe treaba facand poze cu o mana si filmand cu cealalta. De asemenea petele de pe pereti sunt defapt petele de pe obiectivul meu tavalit prin zapada, noroaie, si pe unde a mai reusit sa aterizeze.

Si la final daca nu ati ghicit bruneta care m-a impresionat mai mult decat domnisoara consiler de prim ministru… sau ceva de genu…. ei bine o cheama Ella.

Cafee Cinema 3D Ploiesti Deschidere Ella [Haotik]

Au mai scris despre eveniment si ce s-a intamplat pe acolo Waven, George, Kriogen. Aici ca o dezamagire personala la adresa presei si nu ma pot sabtine sa nu comentez, 4 randuri? chiar e greu sa scrieti mai mult de 100 de cuvinte?? Ph-Online? Ploiestiri? Si ne mai miram de ce moare presa si ziaristi nu au ce manca???

In concluzie notez doua idei luate de la Waven: „am trait sa le vad si pe astea”

1. Un cinema 3D la Ploiesti
2. Bloggeri ploiesteni invitati la un eveniment.

10 comments

 1. Daca ne tinem de treaba asa ar si trebuii sa fie evolutia fireasca a blogosferei.

 2. Nu poţi avea pretenţia de la un site de ştiri să scrie mai mult de 3 rânduri că sunt şi ei oameni şi muncesc din greu cele 8 ore regulamentare. Pe când un blogger, după cele 8-10-12 ore de program, are tot timpul din lume să stea pânâ la sfârşitul unui eveniment şi apoi să scrie mai mult de 50 de rânduri, din respect pentru cititorii săi veniţi să afle ce s-a întâmplat acolo efectiv.

 3. Vali, iti dau un exemplu. Chinezu este fost jurnalist…si l-am intrebat la Iasi o chestie foarte pertinenta. Cum ai nene timp sa scrii 5-6-7 articole cat China, sa participi si la evenimente de social media, sa mai ai grija si de 2 copii si nevasta?
  Stii ce mi-a raspuns? Mie nu imi ia mai mult de 30 de minute sa scriu un articol, fie el si lung….
  Deci…nu cred ca e vorba de timp aici…

 4. Ingeleg ca nu au timp dar nu era oare nevoie sa mentioneze macar promisiunile de a vea intr-un an de zile un cinema nou (reamenajat) si un mare festival de film? Restul oricum era scris in toate sutele de comunicate de presa puse peste tot.

  Sau na poate sunt eu naiv probabil lumea nu scrie despre promisiunile politicienilor ca probabil oricum nu se indeplinesc niciodata, si atunci da nu e informatie relevanta.

 5. Am si eu o nelamurire, sper sa nu se supere nimeni pe mine. Ce inseamna, cu exactitate, „blogosfera”? L-as cauta in dictionar dar sunt aproape sigur ca nu-l gasesc:) Cine ma lumineaza?

Comments are closed.